Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dzięki jezyk
Tak naprawdę to dopiero niedawno zrozumiałam, że szczuplutka nigdy nie będę.
Więc polubiłam siebie.
yggam, KOCHAM MISIAKI!Misiaki są zawsze szczęśliwe i uśmiechnięte, jak ważyłam ponad 80kg i i każdy mi mówił, że w życiu nie widział weselszej osoby
![]()
Czemu zaczęłam się odchudzać? Bo nigdy nie byłam chuda i chciałam zobaczyć, jak to jest![]()
Przed pierwszą ciążą ważyłam ponad 70kg i czułam się z tą wagą rewelacyjnie, później po porodzie zatrzymałam się na 84kg i na początku wmawiałam sobie, że jest super, ale jednak znaleźć ciuchy 44/46 to graniczy z cudem.
Poza tym jak patrzyłam na siebie na zdjęciach, to mnie rozpacz ogarniała, ale i tak dojrzewałam do decyzji aż 2,5 roku.
Moim celem było zejść do 60kg (chyba kiedyś w liceum tyle ważyłam, ale nawet tego nie pamiętam) no i się udało, z dziką rozkoszą łaziłam po sklepach tylko po to, żeby przymierzać ciuchy 38/36 i podziwiać się w nich, nawet ich nie kupując
No i pierwszy raz w życiu zakładałam sukienki czy spodenki do pół uda, nigdy nie miałam takiej możliwości ze względu na kolosalnie tłuste nogi (nadal są tłuste, ale dupsko i nogi zawsze będę mieć masywne, taka uroda, natomiast zmniejszył mi się cellulit i przez to mogę więcej pokazać ;-)).