Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dzięki jezyk
Tak naprawdę to dopiero niedawno zrozumiałam, że szczuplutka nigdy nie będę.
Więc polubiłam siebie.
yggam, KOCHAM MISIAKI!Misiaki są zawsze szczęśliwe i uśmiechnięte, jak ważyłam ponad 80kg i i każdy mi mówił, że w życiu nie widział weselszej osoby
![]()
Czemu zaczęłam się odchudzać? Bo nigdy nie byłam chuda i chciałam zobaczyć, jak to jest![]()
Przed pierwszą ciążą ważyłam ponad 70kg i czułam się z tą wagą rewelacyjnie, później po porodzie zatrzymałam się na 84kg i na początku wmawiałam sobie, że jest super, ale jednak znaleźć ciuchy 44/46 to graniczy z cudem.
Poza tym jak patrzyłam na siebie na zdjęciach, to mnie rozpacz ogarniała, ale i tak dojrzewałam do decyzji aż 2,5 roku.
Moim celem było zejść do 60kg (chyba kiedyś w liceum tyle ważyłam, ale nawet tego nie pamiętam) no i się udało, z dziką rozkoszą łaziłam po sklepach tylko po to, żeby przymierzać ciuchy 38/36 i podziwiać się w nich, nawet ich nie kupując
No i pierwszy raz w życiu zakładałam sukienki czy spodenki do pół uda, nigdy nie miałam takiej możliwości ze względu na kolosalnie tłuste nogi (nadal są tłuste, ale dupsko i nogi zawsze będę mieć masywne, taka uroda, natomiast zmniejszył mi się cellulit i przez to mogę więcej pokazać ;-)).