pomocniczo stodalKurczaczki - byłam u lekarza mam zapalenie krtani i chciał mi przepisać antybiotyk - na razie się wstrzymałam bo a) nie jestem zwolenniczką antybiotyków b) karmię piersią c) chcę nadal karmić piersią. Co mogę wziąć? Przeszukałam wątek ale albo nie zauważyłam albo nie pisałyście niczego odnośnie krtani.
Czy któraś może coś polecić?
reklama
Dziewczyny, czy któraś zna jakiś sposób na rozrzedzenie kupki dzieciaczka? Młody tydzień temu dostał jagódki i chyba po nich zaczął robić twarde kupki, taki bobki. Odstawiliśmy wszystkie jedzonka i lecimy tylko na cycu, przez 3 dni nie było wcale kupy a wczoraj znów wyszedł taki mały bobek. Nie wydaje mi się, żeby miał jakiś problem z wypróżnianiem, bo cały czas jest pogodny, nie pręży się i te kupy jak robi to też bez problemu. Te 3 dni bez kupy to też u niego żadna nowość, bo zawsze robił co kilka dni. Martwi mnie tylko "konsystencja" i chciałabym mu te kupy jakoś rozluźnić.
Dziewczyny, czy któraś zna jakiś sposób na rozrzedzenie kupki dzieciaczka? Młody tydzień temu dostał jagódki i chyba po nich zaczął robić twarde kupki, taki bobki. Odstawiliśmy wszystkie jedzonka i lecimy tylko na cycu, przez 3 dni nie było wcale kupy a wczoraj znów wyszedł taki mały bobek. Nie wydaje mi się, żeby miał jakiś problem z wypróżnianiem, bo cały czas jest pogodny, nie pręży się i te kupy jak robi to też bez problemu. Te 3 dni bez kupy to też u niego żadna nowość, bo zawsze robił co kilka dni. Martwi mnie tylko "konsystencja" i chciałabym mu te kupy jakoś rozluźnić.
Spróbuj jabłek, śliwek (jeśli karmisz piersią to ty) jeśli on jadł już to jemu daj. Powinno pomóc.
Co do homeopatii to poczekaj na pewno inne dziewczyny ci coś poradzą
nadineczka
Fanka BB :)
co polecacie na ząbki tzn bolące dziąsełka?
Kaja czy możesz polecić COŚ na zbicie gorączki, czytałam wątek, ale tyle tego jest, że nie mam pojęcia tym bardziej, że ja zielona w tym, proszę o"Łatwiejszy" wybór, co Ty byś dała Tymkowi?
Kaja czy możesz polecić COŚ na zbicie gorączki, czytałam wątek, ale tyle tego jest, że nie mam pojęcia tym bardziej, że ja zielona w tym, proszę o"Łatwiejszy" wybór, co Ty byś dała Tymkowi?
Pasibrzuch
Fanka BB :)
No dobra Kaja, zakumałam o co kaman ;-)
No to co z tym oczyszczeniem? Tylko niech to nie będzie picie samej wody i czekanie, aż wszystko pójdzie w cholerę
Bo ja to ostatnio mam gatsrofazę, wczorajszy wieczór, czas-jeden odcinek serialu: zupa pomidorowa, bułka z pomidorem, ogórkiem i szczypiorkiem, piwko, ciasto z truskawkami... I jeszcze byłam głodna 
No to co z tym oczyszczeniem? Tylko niech to nie będzie picie samej wody i czekanie, aż wszystko pójdzie w cholerę
Bo ja to ostatnio mam gatsrofazę, wczorajszy wieczór, czas-jeden odcinek serialu: zupa pomidorowa, bułka z pomidorem, ogórkiem i szczypiorkiem, piwko, ciasto z truskawkami... I jeszcze byłam głodna 
P
Pająk
Gość
dzięki czechow, spróbujemy jabłek, bo synek je już jadł, więc mogę podać jemu, a sama też trochę zjem, mam nadzieję, że pomoże
Polecam sliwki suszone lub jabłka ze śliwkami Gerbera - mojemu "poluzowało" to co się zagęściło po marchewce ;-)
reklama
Dzięki Jolcia, próbowaliśmy i jabłek i śliwek i ja jadłam, i synkowi dawałam, ale niestety nic nie działało i musiało się skończyć na syropku i dopiero to pomogło, ale już jest ok, dziś kupa była już jak trzeba i znów zaczynamy jeść warzywka i owocki, ale już bez jagódek 
Podziel się: