FraniowaMama
mama Natalki i Frania
A czy juz neurolog przekazał Cio jakąs informacje co do metody rehabilitacji? NDT czy Vojta?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a moze nie nadpobudliwa Paulinka tylko taka po prostu moze zywa jest? U nas Adasko ma szanse na padaczke bo ja chorowalam jako nastolatka (leki odlozylam pol roku temu wiec w ciazy tez bralam), moja ciocia tez ja ma, moj brat tez i brat mojego meza. Wiec mamy duze prawdopodobienstwo ze Adas ja odziedziczyl... A jak u was drgawki wygladaly???? Nam powiedzieli ze te bezdechy co Adam mial jako noworodek to ze to wlasnie napady byly przestawal oddychac i spadala stauracja i ogolnie). Ale nie wiadomo czy ma chorobe odziedziczona, czy nabyta, czy moze bylo to spowodowane tym ze bralam w ciazy leki. Teoretycznie leki byly bezpieczne ale wiadomo, zawsze kwas walporianowy jakos moze sie dostac do krwi dziecka bedacego w lonie matki. Badania pod tym katem bedziemy miec w przyszlosci blizej nie okreslonej, ale neurolog z krakowa juz sie zapowiedziala ze musi to sprawdzic.