reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

nie chce jeść-pomóżcie

Ewko! To fajnie że Twoj maluszek wypił tyle mleczka! Najważniejsze by pił i jadł! Napewno się nie odwodni jak będzie uzupelnial płyny. W razie czego podam Ci linka, ktorego tutaj znalazłam. Tam znajdziesz odpowiedź w ciągu godziny na wszystkie problemy zdrowotne u maluszka-odpowiada lekarz. Zaraz poszukam tego linka i go wkleje:-)

reklama
Cześć dziewczyny.
Jak tam lepiej z tym jedzeniem. Różyczka jak tam po chrzcinach, już po stresie, ja na chrzcie Filipka strasznie się stresowałam.
Agag a co u ciebie, nie pojawiasz się to pewnie Malwinka je bez problemu,życzę ci żeby tak było.

Cześć dziewczyny.:-)
Co tam u was. U nas biegunka już przeszła, i nawet zaczął jeść, ale ząbków wciąż nie ma a dziąsła go strasznie swędzą, najgorsze noce, choć dzis było nie najgorzej może dlatego, że dziś spał ze mną bo mąż był w pracy.:-)

Hej Ewko! Chrzcinki przebiegły w miarę bezstresowo. Jakoś się nie przejmowalam zbytnio niczym tylko ciągle myslałam jak nakarmię małego haha. Ale syneczek slicznie na imprezie wypił mleczko dwa razy po 130 ml i kamień mi z serca spadł bo już wisiała nad nami groza ,że trzeba będzie do domu ejchac go nakarmić..:baffled:
Dziś byliśmy na szczepieniu..maly śpi, mam nadzieję , ze nic mu się nie będzie dzialo specjalnego:szok::szok:, a jakby co to nurofen mam w pogotowiu:-D. Waży coś ponad 6 kg bez ubranek-bo wolę dokładnie widzieć ile waży a nie potem odejmować 200 gr, tak na wyczucie, a mierzy 62 cm...trochę uważam mało przybrał bo jakoś 3 tygodnie temu ważył 5680, ale lekarka mowiła że jest fajny i zdrowo wygląda:laugh2:.
Mężuś drzemie sobie z synkiem obok w pokoju a mamuśka walczy z oknami hihi:rofl2:, idę skończyć bo jeszcze mi zacznie lać w trakcie :-D.
Super ,że biegunka już powoli ustępuje, zawsze co złe musi się kiedyś skończyć i tego się trzymajmy. Mam nadzieje, ze nie predko będe musiala się z czyms takim borykać a jak już (odpukać:szok::szok::szok:) to do Ciebie się zwrócę o poradę:-D
Pozdrówka!!!!:-):-):-):-)

Różyczka no cieszę się bardzo, że chrzciny fajnie minęły, i mały je. Bardzo ładnie waży, ja tez kiedyś się martwiłam że za mało przybiera, na początku to co szczepienie, a on 1 kg więcej, a im starszy tym mniej przybiera, a jak doktorka powiedziała że zdrowy to tylko się cieszyć, otyłe dzieci to dopiero problem:tak: Filipek miał na 6 miesięcy 7300 i miał 74cm, i też mi się wydawało że za mało przybrał, powiedziała że wszystko w porządku, najważniejsze że przybiera, a waga nie leci w dół. A z jedzeniem, raz zje super raz grymasi, ale ogólnie nie najgorzej. Też się zastanawiam gdzie nasza Aga, i jak tam Malwinka, może się odezwie.:-)

reklama
Cześć dziewczyny
Co tam u was, dziś kolejna straszna noc, w nocy usypiałam go w wózku, a 20 po 4 już pobudka nie wiem co się dzieje, czyżby to ząbkowanie dawałoby mu tak w kość, żal mi go:no:. Sam też bym troszkę pospała, w poniedziałek znów do pracy:-( No cóż, ale patrzysz rano na uśmiechniętą buźkę, i znów się chce żyć.:-D:-D:-D

Do góry