Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My śpimy z Synem i ułatwia to o tyle, że jak się obudzi to któreś z nas zgarnia go pod skrzydło i bez wybudzania śpimy dalejJa spałam z rodzicami w łózku i do prawie 3rż memlałam cycka na spaniu przez pół nocy, mama mowi, że jej to nawet nie budziło![]()
u nas ib.u.m truskawkowy wygrywaA Nurofen próbowałas? Nurofen nie ma takiego gorzkiego smaku, daje się go zdecydowanie mniej. Mój syn już dawno odmówił paracetalemolu- zaciskał zęby. A na Nurofen krzyczy mniam mniam i chce więcej
Ale na lepszy sen nie działa. Tzn po nurofenie nie budzi się co 40 minut tylko co 2h, ale nie o ten efekt ci chodzi?
Zresztą Nurofen działa przeciwzapalnie, a paracetamol nie. Więc przy zębach bardziej wskazany jest Nurofen.
A myślałam, że tylko mój wszystko mniam mniamu nas ib.u.m truskawkowy wygrywajak go pije to jest 'mniam mniam'
![]()
A pamiętasz jaki miał wynik ferrytyny?A sprawdzałaś samo żelazo i morfologię czy ferrytyne też?
Mój syn przesypiał całe noc do 6 miesiąca. Myślałam, że trafiłam jak na loterii z takim dzieckiem. Od 6 miesiąca pobudki co 40 minut-1h-2 h. W końcu zbadałam mu morfologię, żelazo i ferrytyne okazało się, że ma anemię, ale widać było tylko po poziomie ferrytyny. Żelazo nie jest miarodajnym wskaźnikiem, bo jest zmienne w zależności od tego co zje. Ferrytyna pokazuje tak jakby stan magazynowy żelaza, więc jeżeli jest obniżona to znaczy, że są niedobory i to jest bardziej miarodajny parametr.
A pamiętasz jaki miał wynik ferrytyny?
Jak ja badałam to miał 34 i lekarka mówiła, że ok.![]()