reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nie spoczniemy nim schudniemy - jak walczą wrześnióweczki ze zbędnymi kg po ciaży :)

No w koncu u mnie cos z waga ruszylo-1,5 kg mniej przez 2 tyg to chyba nie jest zle. Z callanetics dziewczyny po cesarce uwazajcie, ja chyba przedobrzylam i zaczela mnie na nowo rana pobolewac. Ograniczylam wiec brzuszki ale reszte cwicze chyba, ze uda mi sie na jakis dluzszy spacer wybrac to wtedy sobie daruje:-):-) Acha, jem tylko gotowane mieso, warzywa i ryz, zupy normalne ze wszystkim, a na sniadanie albo owsianka albo chleb ciemny z wedlinka. mam nadzieje, ze Olivce niczego nie brakuje.

reklama
awersja ja dziś próbowałam trochę poćwiczyć i d... kręgosłup mnie mega rozbolał, zwłaszcza szyjny
Mnie i bez ćwiczeń boli hehe
I właśnie dlatego bym chciała poćwiczyć, żeby mięśnie brzucha i pleców wzmocnić, żeby dobrze trzymały kręgosłup, bo się boję, że mnie znów połamie jak rok temu przy wypadnięciu dysku.

No to jak sobie obiecałam od dzisiaj dieta - tzrymajcie kciuki zebym wytrwala bez czekolady :-D bo ja od niej uzalezniona jestem :-D
Monaliza i mnie tez po cc brzuch pobolewa od cwiczen dlatego darowalam sobie. Wg od wczoraj to mnie rwie, przez ta ciagle zmieniajaca sie pogode. Wczoraj w nocy z -2 do +8 w przeciągu 3h :szok::szok::szok: i pozniej znowu spadała. To jakas przesada zeby tak temperatura sie zmieniala.

przyszły majtasy, wyprałam, jutro ubiorę wieczorem do kina z dziewczynami pierwszy raz, dam znać czy dały jakiś efekt wizualny i czy dało się w tym wytrzymac

Ja również mam postanowienie pozbycia się paru kilo..tylko karmie piersią i niesey z jedzeniem nie mogę bardzo kombinowac ale ostro borę się za ćwiczenia:) postanowiłam iść na aqua aerobik i zobaczymy jakie będą efekty:) wkońcu ile mozna być hipopotamem:)trzymam za was wszystkie kciuki:) piszcie jak efekty:)

moze was podopinguję :-) przed ciążą ważyłam 50,7 na końcu ciaży 62 a tearaz 50,9 :-D i ja nic zupełnie nie robie, zadnych cwiczen i diet, same mi te kg uciekły :tak: tylko brzuch taki sflaczały wiec brzuszki trzeba jednak porobic ale czasu brak:baffled:

reklama
Do góry