reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
No to wszukalam ten watek wiedzialam ze juz gdzies mi sie rzucil w oczy.No wiec my jutro jedziemy na swieta do Polski i wracamy w nowym roku.Pisalam to przy zyczeniach ale jak jest watek do tego to pisze
.No to kochane dziewczynki jutro zagladne ostatni raz w tym roku na forum bo nie wiem czy w polsce uda mi sie siasc do komp.Wiec do zobaczenia w przyszlym roku(juz nie licze jutra bo nie wiem czy znajde czas aby tu wejsc).
Trzymajcie sie cieplutko:-) :-) :-) :-) :-)

Trzymajcie sie cieplutko:-) :-) :-) :-) :-)
vici
No to spadam kobitki,tylko mam taka sama prozbe jak Joaska nie piszcie za duzo;-)bo nie nadgonie:-)
:-) 

Rybcia_21
Fanka BB :)
To i ja się odmelduje od was dziś w nocy jedziemy do Szklarskiej Poręby do babci na święta.
No to widze ze wszyscy uciekaja
))
A my w przeciwienstwie do Was zostajemy w tym roku u siebie to nasze pierwsze swieta w nowym domku, spedzamy je sami bez rodzicow i dziadkow
))
I zamykamy sie na cztery spusty i nikogo nie wposzczamy oprocz
Mikolaja
Gotuje to co my lubimy a nie to co wymaga tradycja, nie musze sie stresowac czy komus smakuje czy nie
)) i wogole luzik 
A my w przeciwienstwie do Was zostajemy w tym roku u siebie to nasze pierwsze swieta w nowym domku, spedzamy je sami bez rodzicow i dziadkow
I zamykamy sie na cztery spusty i nikogo nie wposzczamy oprocz
Mikolaja

Gotuje to co my lubimy a nie to co wymaga tradycja, nie musze sie stresowac czy komus smakuje czy nie

vici
Część dziewczynki odświeżam wątek.Teraz będe zaglądać tu do piątku sporadycznie no bo goście wiadomo:-)
A w piątek jedziemy na Polskę jak już pisałam i do 23 tam będziemy i do kompa nie będe miała dostępu.Tak więc wrócę 24 i zdam relację
z urodzin i takie tam.
A w piątek jedziemy na Polskę jak już pisałam i do 23 tam będziemy i do kompa nie będe miała dostępu.Tak więc wrócę 24 i zdam relację

magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Spokojnej podróży i miłych rodzinno-przyjacielskich spotkań.
reklama