reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nieobecność

reklama
Bardzo dawno się nie odzywałam. Najpierw długo nie miałam czasu. Potem nadrobiłam i wchodziła mniej więcej raz na tydzień, żeby poczytać. Miałam nadzieję, że ktoś zauważy, że mnie nie ma :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::dry:
Trochę mi przykro, że nikt nie zauważył.
Ale po poście Trini na priva znacznie mi się polepszyło. Dzięki Trini za pamięć.
Często jak o czymś usłyszę, przeczytam, zobaczę to od razu myślę, że muszę wam o tym powiedzieć i nawet w myślach układam już posta :-D:-D:-D

Postaram się podpisywać na każdym wątku i już pisać regularnie. Ale już nie dzisiaj. Idę spać!!!!!;-)

My już jesteśmy w Tomaszowie Mazowieckim u siostry Darka, więc żadziej będę się teraz udzielała na forum:-(
A za tydzień jedziemy do Szklarskiej i wtedy to już w ogóle nie będę miała kontaktu z BB i Wami:baffled: :no:

A ja mysle, ze jest troche inaczej. Bo teraz np juz od paru dni nie bylo gluszka... i nikt o tym chyba jeszcze nie pisal.. (chociaz juz dawno to zauwazylam, to nie mialam czasu wchodzic na ten watek i o to pytac) Mysle, ze wiele dziewczyn zauwaza, tylko o tym nie pisze...

no bo w koncu po co to w kolko pisac ze kogos nie ma. tyle dziewczyn znika na jakis czas ze nie ma sensu byloby to co chwile pisac. mysle ze niepotrzebnie niektore dziewczyny sie nakrecaja, a to na ignorowanie postow, a to na brak reakcji na nieobecnosc.

mandarynka fajnie, że jesteś z powrotem. Wszystkie zawsze pamiętamy o majowych mamusiach :tak: Nikt nie powinien myśleć, że jest mniej lubiany czy bardziej. Wszystkie jesteśmy przyjaciółkami i tak powinno być.

reklama
Do góry