Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hejka forumowe cioteczki Nie było mnie tak długo bo zaliczyliśmy nieplanowany wyjazd nad Jezioro Żywieckie było super i wreszcie sobie wypoczełam. Potem walne fotki na wątek wakacyjny a teraz poczytam tu conieco i idę pod prysznic. Właśnie chata wolna .
Jeszcze dzisiaj mamy 2 rocznicę ślubu i szykuję kolacyjkę, zrobię jakąś zapienkankę makaronową . Całuski dla wszystkich
Mam troche zaległości w czytaniu do nadrobienia bo nie było mnie od piątku. Najpierw pojechaliśmy do moich rodziców, a w sobotę byliśmy na weselu. Fajnie tak na nockę oderwać się od dzidzi. My z meżem się świetnie bawiliśmy a mała była pod opieką babci i dziadka aż do niedzieli wieczór, bo my odsypialiśmy. A dziś rano pojechaliśmy na badania słuchu (wszystko ok ! ), a potem pospacerowaliśmy po plantach, rynku i Wawelu-bardzo miły weekend(i poniedziałek).