reklama

Nieobecność

Głuszek oj jak tęsknimy. Powodzenia z tesciową i udanych chrzcin! A co sie dzieje z tym internetem Twoim? A co do skazy Abryz ma rację, da sie żyć, ale co to za życie - zartowałam, nic sie nie przejmuj, moja jeszcze nie toleruje marchewki i maki pszennej odkąd jem bez mąki jest ok, wiec nabialu niet, chleba pszennego niet, marcheweczki niet, czuję sie jak czlowiek pierwotny wcinający mięcho, ale karmię!!! Co mnie bardzo cieszy ;D

reklama
chciałam tylko powiedzieć, że jutro wyjeżdżamy nad morze - na pierwsze "wakacje" mojej córci :)
wracamy w piątek - więc czytania będę miała sporo :laugh:

pozdrowienia dla wszystkich podróżujących i nie-podróżujących :)

Maxin Gluszek tesknimy bardzo!!!!
Ola milego wypoczynku zycze!!!

No i ja tez chcialam zakomunikowac ze mezus ma wkoncu urlop wiec bede zadko...my sie nie ruszamy nigdzie w ty roku wiec bede chyba z rana na kapie (jak bedzie spal ;D) ale i tak nie wiem czy zawsze.
No i coz mam powiedziec...tez bede baaardzo tesknic...bo 2 tyg bez takiego wiekszego wygadania sie to prawdziwa meka....
mam nadzieje ze sobie teraz wypoczne i nabiore sily do nastepnego wolnego mojego meza...a ze teraz Judi jest znow zakochana w tatusiu to troche leniuchowania bede miala :) ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry