Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a ja chciałąbym powiedzieć, zę mogę w tym tygodniu bardzi rzadko się pojawiać. MIrek jest chory - ma anginę i lekarka mówiła mi,że może jeszcze dostać trzydniówkę.
NA razie jestem na etapie zbijania gorączki powyżej 38 stopni. Jak znajde chwilkę to zerknę do was. Bo maruda z niego jest straszny.
No to troche nas znika z forum Oby majowki nie umarly
Mi jeszcze zostalo 6 wejsciowek i 3 egzaminy. Musze sie wyrobic do 5 pazdziernika - chyba wyjde z siebie...
Widzę, że dużo z nas rzadko już odwiedza forum. Przykre to.... Ale nie możemy do tego dopuścić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! głuszku bardzo, ale to bardzo za tobą i MArysią tęsknimy, zresztą jak za każdą z nas, której nie ma przez dłuższy czas.... biedronka jeśli sobie żarty stroisz to bardzo nieładnie gosiek biedny ten wasz Miruś. Niech szybciutko zdrowieje i wracajcie szybko do nas... a+t+? trzymaj się kobitko. Ja też nie wiem jak zdołam napisać tą pracę.... a potem jeszcze nauka do obrony brrrrrrrrrrr......