reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecność

ewe witaj na pokładzie !!!! :-) Miło CIę znowu czytać ;-)Gratuluję zakupu mieszkanka. Mnie bardziej podoba się ta druga wersja czyli ze ścianą bordową pod kolor kanapy. Wtedy całość ładnie współgra. Ja zawsze wolałam, żeby w danym pokoju ściany i jakiś element w pokoju miały ten sam kolor. Wtedy to się fajnie prezentuje. Ale to tylko moje skromne zdanie.

reklama
o! Witaj ewe :)
Jak milo Cie czytac :)
Powiem Ci, ze ja tez mam podobne problemy, bo za miesiac sie przeprowadzamy. Musze 2 pokoje przemalowac i do jednego wstawic meble. Podobaja mi sie KENT z BRW, chociaz nie wiem wlasnie czy postawic na meble klasyczne czy nowoczesne.

ja tez!! nigdy mebloscianek!!!!!! jak juz to duza szafa przesuwana + komoda hmmm w myslach wiem jak to wygladac bedzie ale opisac nie umiem hehe

a my w przyszłym tygodniu robimy generalny remont kuchni + wymiana okna+ wymiana mebli i całego sprzetu.
Cieszę się jak głupi łoś :laugh2:

i bardzo fajnie gosiek ze sie cieszysz,ja tez uwielbiam doekorowanie oczywiscie bez balaganu,ale coz to juz tak proces,przez ktory da sie przejsc,a potem mieszka sie w przyjemnych warunkach:tak:

witam serdecznie ja tak na 5min bo jeszcze wakacjuje sobie pogoda w kratke ale jest dobrze pozdrawiam i do przeczytania po 4sierpnia. pozdrowienia dla was wszystkich i dzieciaczkow.

reklama
Ufffffffff znowu koniec dnia, a ja jeszcze w proszku. Do mojej kuchni nie chciałbyście wejść :p . Dzisiaj pierwszy raz w życiu zrobiłam łazanki :))))))))

a+t meble kent są absolutnie nie w moim stylu. Wydaje mi się się są to dosyć ciężkie meble i pasują do dużych salonów. Ale tylko takie oddadzą takie miłe ciepełko domu i mieszkańców.
Ja mam vis a vis , zdecydowalam się na nie ponieważ teraz mam nieduży pokój, nie wiedziałam jakie mieszkanie kupię w przyszłości więc zdecydowalam sie na modułowe, żeby ewentulanie dostawić jakąś część w razie potrzeby.
Teraz wiem że mogę spokojnie dokupić jakąś komodę i stolik. Meblościankom też mówię nie, zresztą nigdy nie bylam ich posiadaczką. Jednak meble modułowe mają też wadę - poprostu nic się nie da w nich poukładać, ja w każdym bądż razie mam w nich słodki burdelik :))))) i są niepakowne . Także do takich mebli proponuję w innym pomieszczeniu wstawić duuuużą szafę.

Dziewczyny zdarzyło się coś ciekawego u was na forum ???? BO życiu nie nadrobię tych braków.
Dobra idę sprzątnąć kuchnię i zabieram się do nadrabiania braków. Może uda mi się w tym życiu :))))

Do góry