reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecność

reklama
No, ja jestem najstarsza z wnuków i tylko ja mam męża , czy dziecko, dlatego na razie tak mało u nas ludzi, ale rodzinka jest rozwojowa, bo mój brat ma już stałą dziewczynę, a jeden kuzyn narzeczoną:-)

Przepraszam za nieusprawiedliwioną nieobecność, ale nie miałam Internetu przez prawie 2 tygodnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::wściekła/y:
Ale wróciłam i już będę. Lecę nadrabiać zaległości.

Ja tez przepraszam za nieobecnosc i przykro mi ze wam nawet nie napisałam życzeń swiatecznych i noworocznych:dry: Wszystko sie posypało i problemy z Alkiem i juz od jakiegos czasu psuł sie komputer az wreszcie całkiem padł jakis czas temu to juz chyba ze 3 tygodnie. A dzis dostałam w prezencie nowy sprzet i w miare mozliwosci i bardzo okrojonego czasu wolnego bede sie pojawiac:tak: A tak wogole to spóznione życzenia noworoczne Wam sle ja i Ali...Wszystkiego co najlepsze w tym roku, duzo, duzo zdrowka i samych dobrych zdazeń dla Was i dzieciaczkow!:-)

ja też juz wracam - trochę mnie nie było - bo pokoleji wszyscy przechodziliśmy jelitówkę: najpierw Mirek, potem Ania i ja i Romulus. Mi sie nawet zdarzyło kilka razy zemdleć i nabić sobie fest guza ( jeszcze go mam - a jutro mam fetę w pracy - zatuszuję). Po prostu nie miałam siły gdziekolwiek zaglądać.

reklama
no niezle Gosiek. Jelitówka jest okropna, my raz z Maćkiem i Wiktorem mieliśmy i myślałam że umrę. Nie byłam w stanie zajmować się Wiktorem.

Do góry