reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
Wiesci od Kasi 1978

Jeszcze jestem 2w1 ale bez dzidzi to mnie z tad nie puszcza.Cisnienie mi skacze.W nocy mialam skurcze Rano dostalam oksytocyne ale na razie minelo :-(Jak cos ruszy to dam znac.Pozdrowiam serdecznie

Anetko trzymam kciuki aby cie cos ruszylo!!!
Kasiu no ale cie tam mecza no:no: dali by konkretna dawke tej oxy a nie podlaczaja i odlaczaja:baffled:
Trzymamy kciuki!!!!

narzekanie nie koniecznie pomaga, popatrz, ja jęczałam 6 tygodni.... :baffled::-D
relaxing póki możesz, proponuję kino z mężem (my obiecujemy sobie od 2 lat, odkąd Laura jest, zawsze jak jesteśmy w PL ale jakoś nam nie wychodzi nigdy, więc korzystaj kochana:-))
HAHAHA I KTO TO MOWI. TERAZ TAKA MĄDRA:-p:-D:-D:-D

Anetko Kasia trzymam za was kciuki
a ja mam wiesci od Gusia_80
Kochane dziewczynki jestem po wizycie Wikunia zdrowa przybrala na wadze wg usg ma 2745g i wszystkie wymiary w normie wiecej napisze jak naprawia mi neta bo padl

GUSIA super wiadomosci :-)

a to napisala wlasnie ANETKA
"Zalozyli mi ten cewnik .Bolalo jak nie wiem.Teraz leze pod KTG ,wszystko mnie boli ,zwlaszcza brzuch.Mam nadzieje ze jutro Kubus bedzie z nami .Buzki "

Anetko zazdroszcze.... i nie chce nic mówić, ale to chyba dopiero początek, bedzie bardziej bolało.
Kasia - Powodzenia i trzymam kciuki!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry