reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nieobecności i wieści

GUSIU OGROMNE GRATULACJE :-D:-D:-D
ANNA GRATULLUJE SLICZNE CORECZKO
A to nam niespodzianke zrobilas:-DZniklas na chwile i juz masz coreczke przy sobie WSPANIALE

KAKA jedz jedz nie ma na co czekac bo twoj czas juz przyszedl POWODZENIA I 3 MAM KCIUKI :tak:

Ja po poscie ANNY sie poplakalam ze ona juz ma dzicko przy sobie Ja sie poryczalam ze jak to chyba nigdy nie urodze Inne moga przed TP a ja dlaczego nie Wiem ze mam czas ale hormony mi szaleje i tak strasznie mi na Oliwi zalezy a tu d...A jeszcze Ona dzis malo aktywna :-(
Dziewczyny dzis jest pelnia a my juz dzis mialysmy wysyp Ciekawe jak to bedzie dzis w nocy :tak:

reklama
WOOW nie było mnie jeden dzień i tyle nowych maluszków.

DZIEWCZYNY OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No a ja teraz siedzę i wyje......

No i mamy jednak kolejnego maluszka!!!!

Gusia_80 napisała:

Ja urodzilam sn wikusia 2650 g 53cm o godzinie 18:24 jest pod respirajorem bo zachlysnela sie wodami wody mialam zielone ale jest dobrze i nasz skarbek dochodzi

GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICÓW!!!!!!!

Witajcie Kochane ;-)!!!

Miło mi ogłosić, że 9 października o godz. 8:52 (z wagą 2,640 kg i 49 cm dł.)
przyszła na świat nasza kochana córeczka Maja :-):-):-). Poród odbył się sn, co postaram się (w miarę możliwości) opisać w wątku poporodowym..

Wszystkim, które zdążyły się pod moją nieobecność rozpakować - wielkie gratulacje!!!(a za pozostałe 2paczki trzymam kciuki).

A oto moja Pchełka:
GRatujluje Mamusiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szok, jeden dzień, a Tyle dzieciaczków!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie Kochane ;-)!!!

Miło mi ogłosić, że 9 października o godz. 8:52 (z wagą 2,640 kg i 49 cm dł.)
przyszła na świat nasza kochana córeczka Maja :-):-):-). Poród odbył się sn, co postaram się (w miarę możliwości) opisać w wątku poporodowym..

Wszystkim, które zdążyły się pod moją nieobecność rozpakować - wielkie gratulacje!!!(a za pozostałe 2paczki trzymam kciuki).

A oto moja Pchełka:
TO CI DOPIERO NIESPODZIANKA!!!!!!!!!!!!!!!
super super super ale ci zazdroszcze!!!!!
Majeczka jest sliczna!!!

sms od Kaki:

Mała waży 3840 (wg USG) Zaraz zrobia ostatnie badania na podstawie któreko wezma mnie dzis lub jutro na wywołanie.

No Karola czekamy czekamy jak na szpilkach!!!

reklama
Do góry