wesolutkaaa
Fanka BB :)
gratulacje dla wszystkich mam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, Natalia, Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SMS od Wioli
Czesc Magda) Co slychac u forumowych mamus? Ja niesety nadal w szpitalu. Mam zespol popunkcyjny-powikłan ia po zoo objawiajace sie potwornym bolem głowy. Ale i tak jestem szczesliwa. Nie wiem czy to hormony bo stale patrze na moje malenstwo z oczami pelnymi łez i nie moge uwierzyc ze Bóg dał mi takie wielkie-małe szczescie. Pozdrawiam was gorąco. Wanilia
A teraz od NatusiMa
Hej dzieki za pamiec! Ja od so boty lezałam na patologii bo miałam mało wód i skoroze. A dzis o 12:30 urodzilism y naturalnie Bartusia. Ma 3650 i 55 cm. Dostał 9 pkt. W sob ote powinnam wyjsc to opisze wszytko i wrzuce zdjecia sy nka. pozdrawiam dziewczyn y i trzymam kciuki za nastepne.
Jak widac kolejny maluszek nam sie urodził!!!!
GRATULACJE