reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nieobecności i wieści

reklama
ZAWADKO GRATULUJE!!!!
alez sie ten worek rozsypal...strach sie bac, na kazdego przyjdzie pora:no::szok:
Anetko czekamy na Ciebie, ale cierpliwe jestesmy wiec najpierw odpocznij szpitalu bo pewnie mam juz dosc do konca zycia tego szpitala....

Zawadka Wielkie Gratulacje :tak:
Czekamy teraz dziewczyny, az wrocicie do domku i na BB...

No to która nastepna?? Czy teraz jakis przestoj bedzie?? Na porodowki, ale to juz :-):tak:

SMS od Wioli

Czesc Magda:)) Co slychac u forumowych mamus? Ja niesety nadal w szpitalu. Mam zespol popunkcyjny-powikłan ia po zoo objawiajace sie potwornym bolem głowy. Ale i tak jestem szczesliwa. Nie wiem czy to hormony bo stale patrze na moje malenstwo z oczami pelnymi łez i nie moge uwierzyc ze Bóg dał mi takie wielkie-małe szczescie. Pozdrawiam was gorąco. Wanilia

A teraz od NatusiMa

Hej dzieki za pamiec! Ja od so boty lezałam na patologii bo miałam mało wód i skoroze. A dzis o 12:30 urodzilism y naturalnie Bartusia. Ma 3650 i 55 cm. Dostał 9 pkt. W sob ote powinnam wyjsc to opisze wszytko i wrzuce zdjecia sy nka. pozdrawiam dziewczyn y i trzymam kciuki za nastepne.

Jak widac kolejny maluszek nam sie urodził!!!!

GRATULACJE

SMS od Wioli

Czesc Magda:)) Co slychac u forumowych mamus? Ja niesety nadal w szpitalu. Mam zespol popunkcyjny-powikłan ia po zoo objawiajace sie potwornym bolem głowy. Ale i tak jestem szczesliwa. Nie wiem czy to hormony bo stale patrze na moje malenstwo z oczami pelnymi łez i nie moge uwierzyc ze Bóg dał mi takie wielkie-małe szczescie. Pozdrawiam was gorąco. Wanilia

A teraz od NatusiMa

Hej dzieki za pamiec! Ja od so boty lezałam na patologii bo miałam mało wód i skoroze. A dzis o 12:30 urodzilism y naturalnie Bartusia. Ma 3650 i 55 cm. Dostał 9 pkt. W sob ote powinnam wyjsc to opisze wszytko i wrzuce zdjecia sy nka. pozdrawiam dziewczyn y i trzymam kciuki za nastepne.

Jak widac kolejny maluszek nam sie urodził!!!!

GRATULACJE
Wow, Natalia, Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiola, cieszę się ,że dochodzisz do siebie!!!!!

Wiecie co, za dwa dni chciałabym mieć to już za sobą....

Oj z Wiolą przykro, że musi jeszcze poleżeć w szpitalu.
Ale ja myślę, że to normalne iż patrzy i patrzy na swój skarb.

Natusiu gratulacje ogromne.
Więc następna mamusia ropakowana.

reklama
No i kolejna niespodzianka :tak:
Natalia Wielkie Gratulacje :tak:
Hehe, w sms-ie jest urodziliśmy :-p Smieszy mnie jak nasi faceci mowią, "bedziemy razem rodzic" albo "ja bede z nią rodził", hehe przeciez to my odwalamy całą robote, a oni mają w sumie nam dotrzymac towarzystwa i pomagac... A potem gadają "urodzilismy razem" :rofl2:

Wiola, czekamy na Ciebie :tak:

Do góry