reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nieobecności

Mamoot

Potrójna mama
Miasto
Warszawa
Zaczynam nowy wątek, bo często niektóre z nas znikają na kilka dni, a my się zastanawiamy co z nimi.

Mnie nie będzie jakoś do połowy przyszłego tygodnia, bo jutro na Święta wyjeżdżamy z rodzinką na Mazury. Mam nadzieję, ze nas tam śniegiem nie przysypie i troszkę słonko poświeci. ;-)

Ściskam Was wszystkie świątecznie i życzę zdrówka Wam i Waszym Maluszkom.:-)

reklama
To bardzo dobrze że mamy nowy wąteczek bo ja też się zamartwiam jak nie widzę którejś parę dni.
Tobie również życzę w imieniu wszystkich mamusiek udanych świąt , spokojnych i przede wszystkim odpoczynku :-)i bez ciążowych dolegliwości:-)

Ja prawdopodobnie wyjeżdżam jutro więc przez weekend mnie nie będzie.
Kochane mamuśki życzę Wesołych, spokojnych, radosnych Świąt z dużą ilością przysmaków, miłości i ciepła rodzinnego oraz parasola na poniedziałek:rofl2:
Buzialki:-D

Super wątek, szczególnie ze ja od ponad tygodnia nie byłam w stanie wejść na forum no i dzisiaj weszłam dosłownie na godzinkę i czytam wasze wszystkie posty- nawet nie mam czasu żeby coś wam napisac:no: ale u mnie i dzidzi ok- juz sie rusza na całego!!! :-) dalej mieszkam u teśćiów i dlatego mam słaby dostęp do neta :angry: ale jeszcze z 2 tyg i moze sie wprowadze do swojego mieszkania ;-)- juz nie moge sie doczekac!!!!!
Korzystając z okazji życze Wam aby te Świeta były radosne!!!!!

*___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______
Skacze zajączek po lesie
I życzenia Wam niesie
Przez pisanki przeskakuje
ALLELUJA wykrzykuje
Po czym znika w długich susach
Cały mokry od dyngusa.

Ja będe Was odwiedzać w kratkę ponieważ mam urwanie głowy z chorym mężulkiem,no i nie będe miała pewnie czasu tak często zaglądać:-(

Wesołych i szczęśliwych Świąt oraz zdrowiutkich zajączków w brzuszkach;-):-D

Fajny pomysł!
Ja poki co pojawiam sie w DUUUUUŻĄ kratkę ale to dlatego że jeszcze pracuje i czasem nie mam siły juz siedzeć przy komputerze! Już niedlugo bede mogła udzielac sie cześciej za 2 tyg wracam do Polski i bede mogla poświecić sie zupełnie rozmową na tematy naszych pociech i nas samych!.
:-D

A my wróciliśmy we wtorek wieczorem. Miło było, tylko oczywiście za krótko.:-p
Dopiero dziś na całego zabieram się do forum.:-)

Cześć dwupaczki kochane,wątek wprost dla mnie, nadrabiania postów mam znów że hoho....niestety jeszcze pare dni będe bez netu (dokładniej bez mojego lapa) ale potem wróce :tak:
pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
Do góry