reklama

Nieobecnosci...

Mamootki calusy z Berlina i slonca,slonca i jeszcze raz slonca Wam zyczymy!!!!!

Ania76 super ze sie pojawilas...fotki obowiazkowe...Oczywiscie Twoje tez...No i niech wszystkie dolki i doliny szybko mijaja...

reklama
Cześć dziewczynki! Widzę, że trochę tu pusto się zrobiło przez te wyjazdy :-) My już w każdym razie jesteśmy, wróciliśmy do domu cali i zdrowi, choć trochę spóźnieni... Wszystko opiszę i udokumentuję fotkami, ale pewnie dopiero za kilka dni, bo na razie muszę się ogarnąć po podróży, no i oczywiście nadrobić wszystkie zaległości na bb :-) Na powitanie wrzucę tylko fotkę "małego Tunezyjczyka" na zastrzeżonym :-D
A wszystkim wypoczywającym życzymy duuuużo słoneczka!!!

Cześć mam okropne zaległości i nie wiem jak to wszystko ogarnąć:szok:Miałam wkleić fotki znad morza popisac a tu co?nie było nas strasznie długo ale najpierw pobyt nad morzem potem wesele mojej siostry i dochodzenie do siebie po weselu a teraz ten tydzień leżeliśmy z anginą i Mati i ja:no:Mam naprawdę dość i chyba dopiero poodpoczywam a na dodatek dziś pożegnaliśmy tatusia bo mu się urlop skończył i pojechał do Szwecji a my zostaliśmy w Polsce:-(Postaram się dziś fotki wrzucić znad morza chociaż:tak:

My tez meldujemy swój powrót :rofl2: ale narazie musimy sie troche ogarnac i oczywiscie nadrobic zaleglosci na bb :-D potem powklejamy fotki i te nasze i ze spotkania na szczycie Sandrusi z Karolkiem o malo tez nie spodkalibysmy sie z Sumką i Kubiszonkiem ale jak mielismy juz do nich dzwonic wracajac z wycieczki na Hel to utknelismy w ogromnym korku i jechalismy 2 minuty a stalismy 15 minut :wściekła/y:br..... okropne a potem bylo urwanie chmury i ...... nie zadzwonilismy a szkoda .... no ale nic straconego moze kiedys sie uda ;-)

My też już jesteśmy. Wróciliśmy wczoraj. Urwalaiśmy się jeden dzień z naszego wspólnego Babyboomowego wyjadu, bo wczoraj byłam na wieczorze panieńskim mojej przyszłej bratowej. A to poważna sprawa. ;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry