reklama

Nieobecnosci...

Tisiek wraz z mama melduja powrot na lono forum :-D:-D:-D Witamy goraco i obiecujemy choc ciut nadrobic zaleglosci....

W Mikolajkach bylo SUPER!!!! Jeszcze raz chcialam napisac jak BARDZO sie ciesze, ze udalo nam sie poznac Mateusza z Karolkiem i Wojciaszkiem, ze sobie poplywalismy po jeziorkach, ze tak fajnie chlopaki sie razem NIE-bawili na placu zabaw ;-) i w ogole :-D:-D:-D

Baska, Mamoot - oby czesciej :-D
Pozdrowienia dla Marcina i Pawla - tez bylo milo poznac :-D

.....No a Mateusz wczoraj (po 6-godzinnej jezdzie w korkach gigantach) wpadl do domku, przywital sie z zabawkami i z lozeczkiem, po czym wyjrzal przez okno - i w ryk! Ja nie chce tu byc! Ja chce do lasu!!!!!........ Przekupilam go dopiero mleczkiem na dobranoc, krolikiem i smokiem.... Dzisiaj juz lepiej :-D

reklama
Sylwia witaj!!!! Ucaluj od nas Wojtka bo juz cholera teskno tu za wami bylo!!!!
Fajnie ze znowu bb sie nam zapelnia!!!!:-)Chociaz nie wszystkie wczasowiczki do nas zagladaja!!:-(Sumko,Baska ,Asia i reszta cos Was tu malo....:confused2:

No witamy w koncu spowrotem wszystkich wypoczetych i zadowolonych wczasowiczy:-) Czekamy na relacje i fotki!
No i super, ze znow zrobi sie tloczniej na bb:-)

Hej dziewczyny, witamy powracających z urlopów :-) Mam nadzieję, że na zastrzeżonym są już fotki ze zjazdu w Mikołajkach :-)
Mnie nie było kilka dni ze względu na wesele Damiana siostry, ale już po weselu, poprawinach i nawet poprawinach poprawin :-D ( choć szykują się chyba kolejne poprawiny dzisiaj wieczorem :-D) Przez ten tydzień powinnam być na bieżąco, ale potem wracam do pracy, a to prawdopodobnie będzie się wiązało z ograniczeniem czasu dla komputera......

A my jesteśmy także :) wczoraj 20.20 wróciliśmy (po 3h jazdy :)) z jedną atrakcją...coś nam kurna błysnęło za Olsztynem - ktoś chciał nas mieć koniecznie na fotce...
Karol w domu rozszalał się na całego - był tak podjarany że do 23 latał i się bawił się i nawijał w kółko po chińsku...(na wyjazdach bardzo mało mówił) dziś wygląda na to że już się przestawił - tzn większych problemów nie było....gorzej z nami :(:(:( jak tu powrócić do normalnego życia????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry