olka11135
Fanka BB :)
Pewnie już wstawiam, bardzo Ci dziękuje
Najlepiej będzie jak wrzucisz to w wątek staraczkowy - kwietniowy bo majowego chyba jeszcze nie ma to tam dziewczyny całościowo ocenia i na pewno coś podpowiedzą
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pewnie już wstawiam, bardzo Ci dziękuje
Super dziękuje! Nie mogłam znaleźć wątkuNajlepiej będzie jak wrzucisz to w wątek staraczkowy - kwietniowy bo majowego chyba jeszcze nie ma to tam dziewczyny całościowo ocenia i na pewno coś podpowiedzą
Minimalna wymagana ilość to 39mln z czego 54procent powinno być żywe, a z nich 4 procent prawidłowe. To daje mniej więcej niecaly 1 mln prawidłowych plemników minimumPewnie już wstawiam, bardzo Ci dziękuje
Super dziękuje! Nie mogłam znaleźć wątku
napisała to bo dziewczyna w głównym wątku zasugerowała, że boi sie "chorób genetycznych", w domyśle może jakiegoś słabego rozwoju fizycznego lub intelektualnego itpNikt mi nie ukradł tożsamości. Ale możesz czytać ze zrozumieniem. Możesz stworzyć swój wątek i chwalić umiejętności swojego dziecka.
Ale napisałaś w wątku o złym kształcie pęcherzyka co sugerowałoby ,że Twój syn jest " wybitnie uzdolniony" właśnie przez to, że Twój przypadek był podobny. A to są przecież bzdury.
P.S. czyli jednak miałam rację, że dzień i noc tłukłaś te literki.
Nie, nie trzeba mi nic tłumaczyć. Wątek już jest skończony. Więc albo chcesz zacząć nową dramę albo Ci się nudzi. I jakbyś przeczytała wszystkie posty to już blanny w dosadny sposób wyjaśniła, że ponadprzeciętne umiejętności nie są gwarancją zdrowego dziecka. A wręcz przeciwnie. Może przeczytaj ten post jeszcze raz.napisała to bo dziewczyna w głównym wątku zasugerowała, że boi sie "chorób genetycznych", w domyśle może jakiegoś słabego rozwoju fizycznego lub intelektualnego itp
wiec chciała dać jej do zrozumienia, ze taka historia nie tylko zakonczyła się dobrze bo dziecko się urodziło... ale tez rozwija sie ponad normę i jest wybitne w jakiejś sferze...
Serio trzeba ci to tłumaczyć??? to bardzo prosta dedukcja![]()
nikt nie przebrnie orzez tyle stron Twoich wypocinNie, nie trzeba mi nic tłumaczyć. Wątek już jest skończony. Więc albo chcesz zacząć nową dramę albo Ci się nudzi. I jakbyś przeczytała wszystkie posty to już blanny w dosadny sposób wyjaśniła, że ponadprzeciętne umiejętności nie są gwarancją zdrowego dziecka. A wręcz przeciwnie. Może przeczytaj ten post jeszcze raz.
Więc Twój post to trochę na zasadzie- napiszę coś, żeby się dopieprzyć ale tak ogólnie to nie wiem o co chodzi.
nikt nie przebrnie orzez tyle stron Twoich wypocinwięc ponownie... to oczywiste, że nie przeczytałam całego wątku. Dwa nikt nigdzie nie twierdzi nic o gwarancji czegokolwiek.
miłego dnia![]()
Nie przeczytałaś wątku a twierdzisz, że są to tylko moje "wypociny". Nieźle, wróżka z Ciebie. Otóż mylisz się bo nie moich postów jest tu najwięcej. A więc daruj sobie tą prowokacje.nikt nie przebrnie orzez tyle stron Twoich wypocinwięc ponownie... to oczywiste, że nie przeczytałam całego wątku. Dwa nikt nigdzie nie twierdzi nic o gwarancji czegokolwiek.
miłego dnia![]()