Pelcia
Zaciekawiona BB
I w 5+5 tcTo ja wymiary GS 0.87 a YS 0.33. I mam nadzieję że u mnie też będzie już widać, chociaż martwi mnie słabo widoczny ten pecherzyk zółtkowy, ale skoro lekarz to wymierzyl to ufam ❣
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I w 5+5 tcTo ja wymiary GS 0.87 a YS 0.33. I mam nadzieję że u mnie też będzie już widać, chociaż martwi mnie słabo widoczny ten pecherzyk zółtkowy, ale skoro lekarz to wymierzyl to ufam ❣
A masz może swoje zdjątko?Ja w 5tc miałam gs=1.08, ys=0.30. Lekarz mówił że za kilka dni powinien być zarodek.
Dokładnie tydzień później w 6tc pojawił się zarodek i serduszko
A masz może swoje zdjątko?
Do 25mm jeśli nie pojawi się żółtkowy to niestety nic się juz nie rozwinie dalej.
Szkoda że nie wiesz czy był ten żółtkowy bo on bardzo dużo daje
Ja rozumiem że ciaza wczesna.Spokojnie dziewczyna jest na wczesnym etapie. Ja bylam w 5 +5 według apki i albo ciaza mlodsza, albo roznie moze byc. Ale byl tylko pęcherzyk, lekarz powiedział ze jest czas jeszcze. Takze daj sobie tydzien, dwa autorko i bez nerwow.
Wg lekarskich norm moja ciąża nie powinna się rozwinąć.Ja rozumiem że ciaza wczesna.
Ale są normy podawane przez lekarzy do kiedy, lub do ilu mm coś tam ma się pojawic bo inaczej klapa..
U autorki skoro był żółtkowy to zarodek powinien pojawić się po tym po kilku dniach
Oczywiście że są takie przypadki. Ale to bardzo rzadko.Wg lekarskich norm moja ciąża nie powinna się rozwinąć.
Życie układa różne scenariusze , aparatury nie zawsze wszystko dostrzegają, więc po co mówić że coś na się pojawić, bo klapa. Wysłuchiwałam takich rzeczy cały pierwszy trymestr i po co? Co ma być to będzie, po co się zadręczać.
Nie popieram, aby ktoś tu ja tak nastawiał, od tego ma lekarza. Tu oczekuje wsparcia.Oczywiście że są takie przypadki. Ale to bardzo rzadko.
Czasem lepiej nastawić się na wszystko i miło się "rozczarować"
Dlatego dopiero po 15 TC się tu zarejestrowałam.Nie popieram, aby ktoś tu ja tak nastawiał, od tego ma lekarza. Tu oczekuje wsparcia.
Mysle, ze sama bys nie chciala przeżywać stres, bo ci ktos na forum zacznie normy wymieniac.