Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i dziś zrobiłam błąd że nie wysadziłam przed wyjściem z przedszkola, a jak na klatce wołała siusiu to nie miałam jak pobiec po nocnik i niestety...było sprzątanie
Mama Twój Marcel też tak chyba ma?
niby po nogach jej nie leci, na podłodze tez nie ma, ale sukieneczkę miała mokrą i majtki na zewnątrz tez! i to bardzo
i koleżanka mówiła mi, że ona też kiedyś kupiła takie majciochy w mothercare i też przeciekały. ja kupiłam na allegro o takie MAJTKI TRENINGOWE DO NAUKI SIKANIA ROZ.S,M,L LODZ (1759667932) - Aukcje internetowe Allegrowiecie co? kupiłam Martysi te majtki do nauki sikania i te dziady przepuszczają siki na zewnątrzniby po nogach jej nie leci, na podłodze tez nie ma, ale sukieneczkę miała mokrą i majtki na zewnątrz tez! i to bardzo
i koleżanka mówiła mi, że ona też kiedyś kupiła takie majciochy w mothercare i też przeciekały. ja kupiłam na allegro o takie MAJTKI TRENINGOWE DO NAUKI SIKANIA ROZ.S,M,L LODZ (1759667932) - Aukcje internetowe Allegro
Oczywiscie ze przesiąkają, nie wiedziałaś??Własnie po to by dziecko czuło ze ma mokro. I dokładnie tak jak piszesz nie cieknie po nogach ale ubranka sa zmoczone. tu jest komfort w razie wpadki w jakims miejscu publicznym ze nie ma od razu kałuży. Ale jak sie dziecko wiecej razy w nie posika to i poleci ciurkiem...... To taka nowoczesniejsza forma tetry ;] ja sie zraziłam bo dziecko i tak ma mokro a poza tym są drogie i ponoć długo schną. Mojemu musiało cieknąć po nogach zeby sie nauczył. On był dzieckiem tetrowym i jakos jemu to nie przeszkadzało ze miał mokre nieraz nawet i ciuchy jak przeleciało ;p