Dziunka extra!!! Joasi się należy, dzielna dziewczynka
Banana powiem Ci że u nas też długo deska była bleeeee i myślałam, że się nie przełamie, ale.....
pojechaliśmy do prababci w odwiedziny. Pawel pokazuje, że chce siku lece do łazienki, a on "nieeee tuuu", więc babcia mówi dac mu nakładkę, no mówię daj, babcia wyciagneła (miala po wnukac) Paweł myśli, duma - ogląda Mówię mu że jak się będziesz tak długo zastanawiać to nasikasz w gacie.Przemyslawszy wszytkie za i przeciw postanowił usiąść, już wolał tą nakładkę niż usiąść na kibelek. Tak się przełamał i w domu zaczal tez robić na nakładkę.
Jeśli chodzi o papmersy na noc i spacerek to musiałabyś sama się przełamać i zaryzykować, a najlepiej pozbyć się wszystkich pampersów, zakupić prześcieradło z ceratą
Prześcieradło Frotte Nieprzemakalne z Gumką 120x60 (1852556232) - Aukcje internetowe Allegro (są rożne rozmiary) , dużo majtek, proszku i do dzieła.
Teraz Paweł leci do mnie trzyma się za siusiaka podstawiam mu nocnik pod siusiaka, a on pokazuje mi tylek

) siada, zrobił co miał zrobić, wstał wytarłam mu tyłek na co on mi "pa" i sobie poszedł. Teraz juz wiem do czego mu jestem potrzebna