reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

nocnikowe akrobacje

Michaś dzisiaj więksozśc dnia w majteczkach i siku pięknie wolał, nie zsikał się ani razu ale po 17 mowi, ze hce kupke w pieluszkę więc zlaozyłam ale neistey nie zrobił wiec albo mu się odechciało albo mnie oszukał. Poprzednio jak wołał, ze chce kupkę w pieluszkę to w końcu zrobil ale dopiero po 3 godzinach.

i na kupkę też przyjdzie czas:tak: nic sie nie martw;-)
juz i tak duże postępy

reklama
Kikolek - wielki brawa dla Michałka.

U nas dziś jedna wpadka - ja sprzątałam , małżon siusiał, a Gonia zrobiła kupę. W zasadzie nocnik jest zbędny, bo Gosia preferuje kibelek.:szok:
Wczoraj podobnie było z dziadkami ,tzn. przy dziadkach z Gonią :-D:-D:-D Także przez te 2 tygodnie nauka dała cudo rezultaty. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej, byliśmy na spacerze bez pieluchy i Gosia potem spała też bez pieluchy.

Witam wszystkie mamusie, a zarazem proszę o pomoc. Pomału zaczynam uczyć 14mc synka siadać na nocnik, jak na razie zakładam mu pieluchy tetrowe, a na to majteczki. Po jednym dniu nazbierało mi się prania jak w ciągu całego tygodnia!!! Czy macie jakieś sprawdzone sposoby aby pieluszka nie przeciekała aż tak bardzo? Czy może któraś z Was próbowała tzw majtek z suchą pieluchą, bądź majteczek ceratkowych, lub innych ceratek? Macie jakiś sposób? Proszę pomóżcie:-( Siku jeszcze da się przeżyć, ale kupka? Masakra!

Amarantka no cóż...ja się pogodziłam z kupką na dywanie;-)bez obsikiwania się chyba nie da rady odzwyczaić od pieluchy... w każdym razie Etna chyba robiła wlaśnie tak że tetrę w majtki i na to ceratka? Dobrze mówię, Etna?

Lotka ja mam i jest bardzo wytrzymały;-) właśnie na nim siedzę:-D poważnie:tak: a tak to bardzo praktyczny, Asia używa go do dosięgnięcia do kranu żeby umyć rączki i żeby usiąść na muszlę:tak:
edit. w Ikei jest chyba nawet po 9,99 a nie po 12,99 jak coś :-D tu to masz za mały stołek dużo ponad 20 zł licząc z dostawą, a w Ikei dostaniesz jeszcze wyższy za 19,99zł http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80159519/

Ostatnia edycja:
no wlasnie teraz zauwazylam, ze sa rozne wysokosci. a Ty masz ten mniejszy? wystarczy zeby dziecko weszlo na wc czy lepiej wyzszy?
ja niestety mam 80km w jedna strone do najblizszej ikei, wiec po sam stolek nie pojade, a ze ostatnio zrobilismy tam wieksze zakupy, to mi nie bedzie "po drodze" no i zostaje zamowienie przez allegro :-(

reklama
Do góry