reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nocnikowe zmagania

reklama
wiesz ze moja tez gluszke przychodi w cina mi sie na kolana albo jak leze to sie przytula,albo pupa do mnie obraca,oczywisciej napierw wychodzi do innego pokoju
wiec chyba czas na trenowanie,pokazuje gdzie ma kake

U mojej też regres nocnikowy. Po tej biegunce jakoś mniej chce siedzieć na nocniku i nie woła juz tak często. Kurcze z dziećmi to trzeba jednak cały czas ćwiczyć, bo moja niestety miała za długą przerwę i chyba trochę zapomniała o co chodzi, ale nic to- ma jeszcze czas.

A Jakub dziś przyszedł do mnie i wręczył mi taką brązową dużą kulkę. Wzięłam, no bo mi dawał. Dopiero po chwili się zorientowałam, że to kupa, która mu wyleciała z pieluchy :szok::szok::szok:

reklama
Do góry