justysia21
Elfikowa mama :D
Sandrulinska trochu mi wychodzi ale nie jest to tak ladnie jak w filmikach ;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widze że już dziewczyny napisały jak się składa..To jak to się robi??? bo mnie szlag czasem trafia![]()
tak kwasek jest dobry bo octem to później śmierdzi trochę...albo kwasku cytrynowego z 3 lyzeczki
a teraz w nowym domku mam zamontowany system uzdatniania wody Ciekawe czy faktycznie dziala
dziękujemy Aniu
tego nie wiedziałam :
"Koty wchodzą wszędzie – jeśli irytują cię wędrówki po stole czy blacie kuchennym – możesz wziąć się za wychowanie kota: „karnie” pryskać go wodą, ostrzegawczo klaskać lub ułożyć wysuszone skórek pomarańczy, cytryny lub limonki – koty nie znoszą tego aromatu."
to znaczy o tych suszonych cytrusach,bo ponoc pryskanie kota nie jest dobre,bo nas znienawidzi no chyba,że pryskamy tak,żeby nie widział kto pryska i skąd ta woda czyli bawimy się w detektywa i pryskamy ukryci zza szafy
a moja już się nauczyła wskakiwac na stół![]()
st dobry bo octem to później śmierdzi trochę...![]()