Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Z reguły jest płacz. Trochę chętniej zjada te kupcze. Raz razem z zupką dałam mu własnie chrupka bo tylko tak otwierał buzię i nie płakał. Tego pomysłu starczyło na dwa dni. Wczoraj chętnie zjadł pół słoiczka dyni z indykiem i zżółtkiem. Chyba mu to żółtko tak smakowało
. Dzis drugie pół słoiczka już bez żółtka i mniej chętnie. Poza tym kombinuje jak mogę. Bardzo lubi sinlac więc dodaję go do różnych rzeczy. Efekt jest średni, bez entuzjazmu. Za to w miarę dobrze zjada owoce
. Wczoraj jabłko ze śliwką, dziś banana. Otwierał buźkę aż miło. Banana podaję surowego. skrobię łyżeczą i prosto do buzi. Nie wiem czy to dobry pomysł, ale skoro jest coś co mu smakuje to mu daje.My w wieku 5 miesięcy też głównie cyc, marchewka, ziemniaki i brokułyKurcze widzę, że Wy już bardzo szerokie menu macie. U nas nadal cycuś króluje no i od wczoraj ta marcheweczka po kilka łyżeczek
. A i jeszcze kleik ryżowy na wodzie
. Dopiero po 6 miesiącu zaczęliśmy rozszerzać bardziej diete. Choć teraz zastanawiam się czy jak zaczęłabym wcześniej, to może jadł by teraz chętniej.