reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowinki i Smsy z Porodówek i Nie Tylko - BEZ KOMENTARZY

akkm, sms sprzed kilkunastu min: "Glodna jestem jak szlag. nie jadlam wczoraj od 11. W jakim czasie ty urodzilas po oxy? Czekam na wizyte i decyzje"

sprzed chwili: "Przeniesli mnie na ginekologie, jestem zalamana, kazda rodzi, tylko nie ja.."

reklama
nowy es: "W dodatku krwawie, jak mnie badaja.. jakis durny lekarz powiedzial, ze dobrymi checiami nie urodze. I nie wiem czemu kazal mnie badac od tylu! joll rodzi? A jak ty sie czujesz?"

beata87
całą noc pod ktg, skurzce do 140, lekarz powiedział że powoli rodzimy. rozmawiałam z położną i powiedziała że na nast.zmianie będzie dobry lekarz, przyspieszymy żebym się już nie męczyła. dziś albo jutro Oliwia będzie z nami, jak nie to niech mnie dobiją bo nie wyrobię...

kolejny

"na 100% oxy dostanę, ale zgadzam się na wszystko...

akkm: jeny, dziewczyny, co ja mam robic ja chce juz urodzic skoro juz jestem wtym szpitalu! chodzenie mi na razie g.. daje, kazali mi odpoczac i przespac sie godzine, spalam teraz ale ja chce rodzic ami nic nie jest. moze K pojdzie i cos zalatwi chociazby oxy, bo cc 1500, zreszta ja chce SN!

od hatorska
"zabrali młoda na 12 h pod lampy, zeby naswietlac, bo ma wysoka bilurbine, oddadza mi po 24tej, sami beda dokarmiac, jak bedzie ok, to wyjdziemy jutro, troche mam nerwa, ze młoda nie ze mna, tak lekko powiedziane"

spytałam o co chodzi z ta bilurbina:
"zółtaczka, nio mam nadzieje, ze jutro wyjde, bo tesknie za juniorem i domem i mam juz dosyc szpitala, no i mi hemoglobina spadnie całkiem na ich jedzeniu ;) maja tu jakis reczny laktator medeli to spróbuje nim, a za jakis czas mezulo mi przywiezie moj"

reklama
od cucumber
"hej, dzisiejszy dzien sponsoruje literka N jak nawal. Leze wlasnie z kapusta. Ja mogłabym jutro wyjsc, ale Gaba ma antybiotyk, wiec zostajemy. Pogadam z pediatra, kiedy nas pusci. A jakies wiesci z bb? Ty jak tam?"

Do góry