reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

no dobra to dam jej to jablko ale gdzies za 2 tygodnie :)) moj biedny gajutek kocha mleczko!!!
ale nic jej sie nie moze stac po tym deserku?? czy na cos mam sie przygotowac??

reklama
viki a co z bananem jest??
ja niemoge znależć nic z bananem:no:

stefanka przygtuj sie że Gajutek moze dostaś wytrzeszcz oczu i zawał serca... bo w końcu jej wyrodna matka dała coś co ma jakiś smak, a nie tylko to ochydne mleko i mleko:-D:-p

z hippa jabłko brzoskwinia banan - rewelacja i jabłko z delikatnym bananem tez super:tak:
stefa no tak....przygotuj sie ze gajutek da ci popalic jak dorosnie..do tego bedzie miala ci za zle ze karmilas je tylko mlekiem..oj boj sie boj...

Oj dziewczyny ale podpuszczacie Stefanke:tak:;-) Gajunia nawet nie bedzie pamietac kiedy dostala pierwszy deserek, a zreszta przy pierwszym razie mozna troche date cofnac w aparacie i sie niunia nigdy nie polapie, chyba ze jakas cioteczka mame sypnie:-D
Ja moja tez tylko na mlesiu chowam i narazie reklamacji nie bylo:-D Ale juz jej dalam troche jabluszka, banana i czekoladki polizac:) No ale tylko przy cycuchu, to pewnie zoladek delikatniejszy wiec narazie sie boje przeginac;-)

No wiec pewnie moja malutka by zazdroscila grudniaczkom nowych smaczkow, ale narazie jej nie dpouszczam do kompa i do bb (bo pewnie by na mnie skarzyla;-)) wiec nie wie, co w trawie piszczy:tak:

Nie wiem jak wy ale ja to podgrzewam te słoiczki, więc nie daję prosto z niego tylko wlewam ile trzeba do miseczki i dopiero grzeję. No a reszta do lodówki na drugi dzień. To w przypadku zupek bo Julka nie zjada mi 120ml, ale jabłuszko Gerbera 80ml zjada całe.

Stefanka ja też na leżaczku karmię młodą. :-)

Weronika ja na 90ml wody daję 3-4 miarki mleczno ryżowej z bananami.

z hippa jabłko brzoskwinia banan - rewelacja i jabłko z delikatnym bananem tez super:tak:
stefa no tak....przygotuj sie ze gajutek da ci popalic jak dorosnie..do tego bedzie miala ci za zle ze karmilas je tylko mlekiem..oj boj sie boj...

Marcel tez uwielbia tego banana z brzoskwinia Hippa:-):-):-) Az sie caly trzesie jak go tym karmie:)

reklama
ja tez daje jabłuszo z delikatnym bananem i smakuuuujjjeee bardzo za to same jabłko feee a dzis bedzie jabłuszko ze słodką marchewka

DZIEWCZYNKI JAGODY PAMIĘTAJCIE SĄ NA BIEGUNKE DOBRE WIEC PO JAGODACH NIE DZIWCIE SIĘ JAK DZIECIAKI KUPY NIE BĘDĄ MOGŁY ZROBIĆ

ja kUbę tez kartmię w leżaczku

Do góry