reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

Pryzybela to tatus pewnie dumny, nie dośc, ze córka podobna do Niego to jezscze miłośc do michałków ma po Nim...heheh;-)

Oj my tez słodyczy nie dajemy....i jeszcze długo nic słodkiego mały nie dostanie...
:-)

reklama
Ja też nie daję słodyczy takich z czekoladą:no:. Tylko biszkopty i herbatniki. Ale moja teściowa to coraz podsuwa takie wafelki w czekoladzie dla Łukasza albo cukierki i już nie mam siły jej tłumaczyć dlaczego nie daję takich rzeczy dziecku.:crazy::baffled:
A tatuś Łukaszowi wczoraj dał lizaka. Mnie przy tym nie było, ale mówił że mu smakował.

a wiecie nasze maluchy moga juz jeśc twaróg, no to wiecie....ale mozna twaróg nie tylko dawac na kanpaki, mozna robic np. pierogi z twarogiem albo kluski lane- z twarogiem...
jutro spróbuje zrobić pierogi....ciekawe jak beda smakowały:-)

:-)

Ja też już dawałam pierogi i lizaka bardzo smakował :tak::-D:-Dtylko wszystko się na około kleiło po lizaczku bo mój maluch nie umie jeść w jednym miejscu tylko wędruje po całym pokoju:-p:tak:;-):-D:sorry2::dry:

Ja dzis Filipowi dałam pierwszy raz parówę. Udało mi się kupić taką "prawdziwą", więc zaryzykowałam. Całkiem inny smak niż tych sklepowych zwykłych. Przede wszystkim czuć mięsko. No i Filipowi smkowała.

Asia jaka to jest parówka? ta prawdziwa?:baffled:

Ja nie jestem do parówek przekonana i nie będe ich dawala małemu...

reklama
Parówka "prawdziwa" z wieprzowinki mielonej bez dodatków konserwantów. Mamy takie stoisko w jednej z galerii, gdzie sprzedają tylko takie rzeczy bez konserwantów. Dość drogie to jest, ale dwie parówki czy kilka plastrów wędliny dla małego da się przeżyć cenowo:-):-)

Do góry