sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień doberek kochane:-)
jaki tu sie ruch zrobił!!
Witam nowe koleżanki:-) mam nadzieje żę będziecie z nami dłużej:-)
ja tez sie poprawie z moimi obecnościami na forum:-)
Niunia wiem zę to wkurza ale trzymam kciuki że to może już;-)
Justa ja Ci powiem żę ja miałam z kapikiem tak do ok. 1,5 roku!! myślalam że dostane pierd... niegdzie nie mogłam wyjśc nic zrobić! normalnie to była amsakra!! a teraz tatuś przychodzi z pracy i mamusia mozę robić co tylko dusza zapragnie:-) i to jest cudowne!! i mam nadzieje że sie nie zmieni;-)
Aldonka zdróeczka dla Dominisi!!!!!!!!!!
Zuzia jak tam z pracą mezusia?? bo kurcze chyba nie doczytałam;/
co do świat to mój młody na 1 świeta miał 1.5 miesiaca;-) to nic nie pamięta:-) patrzył tylko w światełka:-)
w zeszłym roku chodził już ale zupełnie mu nie przeszkadzała choineczka:-) a miałam dużą i bombkową;-) zobaczymy jak bedzie w tym
teraz tylko chodzi i gada że jak spadnie śnieg to pójdzie z tatusiem na sanki;-) a co do jedzonka to teraz napewno wszystko bezie już jadł.. w zeszłym roku nie jadł grzybów kapusty itp..ale ziemniaczki, sosik grzybowy ciutke już jadł;-)
buziolki idę ogarniać domek:-)
ale cudna pogoda!
jaki tu sie ruch zrobił!!
Witam nowe koleżanki:-) mam nadzieje żę będziecie z nami dłużej:-)
ja tez sie poprawie z moimi obecnościami na forum:-)
Niunia wiem zę to wkurza ale trzymam kciuki że to może już;-)
Justa ja Ci powiem żę ja miałam z kapikiem tak do ok. 1,5 roku!! myślalam że dostane pierd... niegdzie nie mogłam wyjśc nic zrobić! normalnie to była amsakra!! a teraz tatuś przychodzi z pracy i mamusia mozę robić co tylko dusza zapragnie:-) i to jest cudowne!! i mam nadzieje że sie nie zmieni;-)
Aldonka zdróeczka dla Dominisi!!!!!!!!!!
Zuzia jak tam z pracą mezusia?? bo kurcze chyba nie doczytałam;/
co do świat to mój młody na 1 świeta miał 1.5 miesiaca;-) to nic nie pamięta:-) patrzył tylko w światełka:-)
w zeszłym roku chodził już ale zupełnie mu nie przeszkadzała choineczka:-) a miałam dużą i bombkową;-) zobaczymy jak bedzie w tym
teraz tylko chodzi i gada że jak spadnie śnieg to pójdzie z tatusiem na sanki;-) a co do jedzonka to teraz napewno wszystko bezie już jadł.. w zeszłym roku nie jadł grzybów kapusty itp..ale ziemniaczki, sosik grzybowy ciutke już jadł;-)
buziolki idę ogarniać domek:-)
ale cudna pogoda!
. oPSSSS sorry za caps lock