Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

To trzeba teraz troche pocierpieć. Czytałam ostatnio ze dzieci inteligentne, właśnie powodują duuze mdłości i wymioty u matek je noszących...Pozdro:-) A znasz juz płeć moze????
Wiesz Ilona jak sie chciało teges-tegesTo trzeba teraz troche pocierpieć. Czytałam ostatnio ze dzieci inteligentne, właśnie powodują duuze mdłości i wymioty u matek je noszących...Pozdro:-) A znasz juz płeć moze????
![]()
to mnie dziewczynki wystraszyłyście :-( nic innego nie pozostało jak to przetrwac ale mam nadzieje ze jednak nie do końca ciązy bo to jeszcze sporo czasu...a teraz tak wyszło ze czesto musze podróżowac wiec to dla mnie koszmar zwłaszcza rano ;( od początku przytyłam chyba tylko 3 kg a to juz prawie 5 miesiac !! ale wyniki badan mam dobre ... moze poprosze o jakies czopki lekarza bo juz sama nie wiem ;(
Nie przejmuj sie waga!! Jak masz wwszystkie badania ok i dzidzia rozwija sie prawidlowo to na pewno jest wszystko w porzadku. Ja juz jestem prawie na finishu ciazy i mam 4,5kg do przodu, a jestem szczupla osoba. Na poczatku chudlam, meczyly mnie wymioty. Potem wymioty minely , ale waga stala w miejscu , a w 7msc wymioty i mdlosci wrocily i waga dalej stala... Teraz minimalnie sie ruszylo..