Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurcze jak czytam te wsze hemoroidowe historie to czuje sie mega szczesciara, ze mnie to ominelo szerokim lukiemi nigdy nie podejrzewalam, ze to tak ''popularne'' w ciazy i po....
jakies dwa tyg po porodzie. Po ur Julki nie mialam takich problemow
Bujam sie z tym i bujam i nie wiem co dalej, jakos sie zebrac nie moge i dojsc do apteki
A moj tylek jest wrecz poorany 
Mary mi praktycznie zaczely pomagac po 3 dniach, a bralam je wsumie 7 dni. bo niby mozna je tylko tyle stosowac... ale mi to wystarczylo. a na jednego skurczybyka ktory byl na zewnatrz uzywalam zel no i za kazdym razem z czopkiem wciskalam go do srodkaWsumie to powiem ci szczerze ze przy kazdym siusianiu mylam dokladnie tylek i wciskalam go... az wkoncu zmalal i znalazl miejsce... ale namordowalam sie bardzo.
juz myslalam ze bede musieli mi go usunac chirurgicznie...
mam nadzieje ze ci pomoga te czopki, a na bol i swedzenie popros zeby ci przepisali zelpomaga przynajmniej na chwilke ;-)

Nie było łatwo... No i nie wiem co w końcu podziałało bo maxymalnie mieszałam juz wszelakie specyfiki... włącznie z kilkoma drinkami z whisky za którą nie przepadam... no ale lekarstwo to lekarstwo.. ;-)Widać wierzyłaś w to, że pomogą...też miałam problem z hemoroidami. Wyleczył mi je homeopata - dał mi kuleczki do ssania, które trzeba było raz na tydzien przyjąć i po 2 dniach była niesamowita poprawa. Nic innego, ani czopki, ani śliwki itp nie działały, a kupa to był niesamowity ból...

juz dawno przetestowane - nie dziala
![]()
polecam buraczki! mnie pomoglo, ale ja nie wiem co to hemoroidy, chyba ze je mam a o tym nie wiem... ja mam z kolei zagwozdke bo moj nr 2 jest ciagle koloru czarnego, od porodu, czy ktoras z was tez tak ma?

polecam buraczki! mnie pomoglo, ale ja nie wiem co to hemoroidy, chyba ze je mam a o tym nie wiem... ja mam z kolei zagwozdke bo moj nr 2 jest ciagle koloru czarnego, od porodu, czy ktoras z was tez tak ma?

Kira ja tak mialam na poczatku...
Za to teraz ciagle mam rozwolnienie, a przed potrzeba pojscia do toalety mam ogromne skurcze w brzuchu... cos jak skurcze porodowe... :-( masakra, raz mnie pogielo na kolana od tego.. musze zapytac lekarza jak pojde... no chyba ze to normalne?![]()

Tak mialam po soku jablkowym (gdzie przed ciaza moglam nornalnie pic) - i wyobraz sobie ze to samo miala Asia , rewolucje w brzuszku, bo wyssala z mlekiem. Boze, jak ona musiala sie meczyc![]()
;-)