• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

O przyszłych tatusiach

• Starter tematu Starter tematu modroklejka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Niezłe historie...
Blondi mój tato opowiadał mi o takich " przyjezdnych" studentach z zagranicy, którzy właśnie w ten sposób traktowali kobiety. Zanim poszłam na studia to zawsze ostrzegał mnie przed tego typu kontaktami. Zawsze wydawał mi się, że jest w tym za dużo przesady a tu się nagle okazuje, że maił racje. No cóż nie wszyscy są tacy sami ale mentalność niektórych nacji niestety jest tendencyjne. Znaleźć dziewczynę tylko po to żeby się z nią ożenić albo zrobić jej dziecko żeby dostać pozwolenie na pobyt w Polsce lub obywatelstwo to naprawdę szczyt chamstwa. Mam nadzieję że moje słowa Cę nie uraziły ale dokładnie to tak wgląda z boku.

reklama
no niestety faceci to debile a jeden większy od drugiego!!:wściekła/y:
u mnie facet najpierw dawał do zrozumienia że najlepiej by było gdybym usunęła jak się nie zgodziłam to najlepiej żeby nikt nie wiedział że on bezie ojcem a zwłaszcza jego rodzinka teraz ma przebłyski zainteresowania bo złożyłam sprawę do sądu o zabezpieczenie alimentacyjne no ale to mu też nie pasuje bo chce żeby mała miała radość z tego że ma ojca ale tak żeby jego to nic nie kosztowało no i żeby nikt o tym nie wiedział i jak tu nie mieć ochoty takiemu dopieprzyć :wściekła/y:
a już w ogóle nie wiem co robić z jego matka bo niby dziecko powinno mieć kontakt z dziatkami ale z drugiej strony skomentowała kiedyś moją ciąże że nie mam się z czego cieszyć i czym chwalić bo dziecko jest nieślubne
ona do dziś dnia nie wie że to będzie jej wnuczka bo synek nie raczył jej o tym poinformować
szlak mnie trafia :wściekła/y:
Trili po pierwsze jego obowiazkiem jest łożyc na dziecko!!!!!!!!! i bardzo dobrze zrobiłąś dajac sprawe do sadu bo nalezy ci sie połowa wyprawki:tak:
Co do babci to fakt powinna miec wnuczka z nia kontakt ale nic na siłe:tak: jeszcze sama bedzie prosic o wizyty malutkiej. Stara baba a głupia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

niestety mamusia wychowała go tak że nie ma szacunku do innych bo ona też taka jest a wie że jestem w ciąży bo u niej pracuje a nie wie że to jej synka bo nie wiedziała że się spotykamy była obawa że nie podpisze mi umowy no ale wiem od niej i od jej męża że ona bardzo chce mieć wnuka no i będzie mieć wnuczkę tylko nie wiem czy jest sens aby ta wnuczka miała z nią kontakt bo dajmy na to że zwariuje na punkcie wnuczki to już nie będzie jej to przeszkadzać że nieślubne:wściekła/y: bo jej jakoś mało szczere i uczciwe to wobec mnie i malej:wściekła/y:ona w ogóle jest taka że gdzie nie pojdzie to co innego gada a z siebie uwielbia robic Matke Terese jaka to ona nie jest dobra i wspanialomyslna itp wiem ze po maciezynskim musze zmienic prace bo zwariuje z ta kobieta
ciesze sie ze mam po swojej stronie mame i innych bliskich ktorzy mnie wspieraja i podpowiadaja gdzie i jak wszystko zalatwic gdzie uzyskam bezplatna porade prawna itp

jejku nie wiem czy niektórzy faceci sia z choinki urwali czy co, dobrze robisz niech placi na dziecko

wszyscy spadli z choinki.
tylko niektórzy z niższej gałęzi :-(

niestety mamusia wychowała go tak że nie ma szacunku do innych bo ona też taka jest a wie że jestem w ciąży bo u niej pracuje a nie wie że to jej synka bo nie wiedziała że się spotykamy była obawa że nie podpisze mi umowy no ale wiem od niej i od jej męża że ona bardzo chce mieć wnuka no i będzie mieć wnuczkę tylko nie wiem czy jest sens aby ta wnuczka miała z nią kontakt bo dajmy na to że zwariuje na punkcie wnuczki to już nie będzie jej to przeszkadzać że nieślubne:wściekła/y: bo jej jakoś mało szczere i uczciwe to wobec mnie i malej:wściekła/y:ona w ogóle jest taka że gdzie nie pojdzie to co innego gada a z siebie uwielbia robic Matke Terese jaka to ona nie jest dobra i wspanialomyslna itp wiem ze po maciezynskim musze zmienic prace bo zwariuje z ta kobieta
ciesze sie ze mam po swojej stronie mame i innych bliskich ktorzy mnie wspieraja i podpowiadaja gdzie i jak wszystko zalatwic gdzie uzyskam bezplatna porade prawna itp

Współczuję Tirli. :no:

pociesza mnie fakt że za parę dni bede mogła już tulić moja córunie a na wyrodnych dawcach nasienia predzej czy później los się zemści tak że aż w pięty im pójdzie:-D
a poza tym wiem że jeśli uda mi się wychować dziecko samej bez jego pomocy to bede miała podwójny powód do dumy a i dziecko z pewnością to kiedyś doceni;-)

Ja to ona nawet nie wie ze to bedzie jej wnuczka???? Moim zdaniem powinnas jej porzadnie dopiec aby wiedziała ze w tym "nieślubnym " dzieciatku płynie i jej krew!!!!!! Ja tam bym tego nieukrywała:tak:
Normalnie scenariusz jak z filmu:szok:

reklama
TIRLI dzielna z ciebie dziewczyny i popieram to co robisz :-)

Dzis w DDTVN mowili ze alimenty mozna tez sciagac od dziadkow dziecka Od rodzenstwa ojca dziecka jak i od nowej partnerki ojca naszego dziecka Ja jakby mnie przyszlo domagac sie alimentow to jak M by nie placil to bym sie nie zawachala od jego rodzicow wolac alimentow Ale co ma byc to bedzie Ja wole byc szczesliwa z M ale jak bedzie to sie okaze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry