• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

O przyszłych tatusiach

• Starter tematu Starter tematu modroklejka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ASIU ja wiem doskonale jak twoj M jest ale po jego slowach wynika ze moze cos zrozumial ???? wiem ze to go nie usparwiedliwia i nikt ci nie kaze sie do niego zmuszac Mysle ze oki jak nie chcesz M w papierach Rafalak to oki twoj wybor i ja go popieram Ale mysle ze jak juz Rafalek bedzie na swiecie to moze napisz mu czasem jakiegos smam co u Niego i moze mmsem jakies jego zdjecie ??????????Zycze ci abys ro dobrze rozegrala :-)

A moj G jest dzis zmierzly jak baba w ciazy a nawet i gorzej i jakos sie od slowa do slowa to sie caly czas klocimy :-(
Oboje jestesmy bardzo uparci i zawzieci i zaden nie popiszcza powiemy sobie cos niemilego a pozniej jest obraza z obu stron i z jakis czas zas jest oki i tak dzis jest w kolko :-(

reklama
Wiecie co...ja nie chce miec z nim wiecej nic do czynienia. nie chce wiecej go widziec.on potrafi tak pisac, robic dobre wrazenie na innych czasem, a 2 minuty pozniej potrafi mnie wyzywac i straszyc ze dziecko ukradnie.i to jest przyklad kolejnej jego zagrywki. mysli ze sie na to zlapie ale ja sie nie dam. nienawidze tego ch....:wściekła/y:po takich smsach czuje tylko strach o siebie i Rafalka bo wiem ze on ma cos z glowa...
no i Dorotko ja mu naprawde nie mam zamiaru zadnych wiesci ani zdjec po porodzie wysylac.z jakiej paki niby?ze jest dawca nasienia?bo ojcem dziecka to na pewno nie jest....jakby byl to by tego wszystkiego co zrobil i mowil nie zrobil.

Asiu masz racje on jest tylko dawca nasienia bo ojciec zachowuje sie inaczej (A swoja droga to ciekawe kim jest moj M :-)
Asiu zrobisz jak uwazasz ale chyba on ma prawo niestety domagac sie wiesci o Rafalku juz nie mowie o tym ze pewnie bedzie chcial go widywac Pomysl co kiedys powiesz Rafalkowi ze oki jego tatus to dran ale ze mimo ze chcial sie z NIM widywac to ja do tego nie dopuscilam ????
Kurcze ciezkie to wsio Ja wiem ze jakbym sie rozstala z moim M to nie bronilabym mu kontaktu z mala ale moja historia jest inna niz twoja i nie mozna tego porownywac

Wiecie co...ja nie chce miec z nim wiecej nic do czynienia. nie chce wiecej go widziec.on potrafi tak pisac, robic dobre wrazenie na innych czasem, a 2 minuty pozniej potrafi mnie wyzywac i straszyc ze dziecko ukradnie.i to jest przyklad kolejnej jego zagrywki. mysli ze sie na to zlapie ale ja sie nie dam. nienawidze tego ch....:wściekła/y:po takich smsach czuje tylko strach o siebie i Rafalka bo wiem ze on ma cos z glowa...
no i Dorotko ja mu naprawde nie mam zamiaru zadnych wiesci ani zdjec po porodzie wysylac.z jakiej paki niby?ze jest dawca nasienia?bo ojcem dziecka to na pewno nie jest....jakby byl to by tego wszystkiego co zrobil i mowil nie zrobil.

Myślę, że nie masz się czego bać.
To tylko takie desperackie gadanie.
Zawsze możesz też zaprzeczyć biologicznemu ojcostwu.
A bez nakazu sądu (o ile się nie mylę), nie będzie mógł ojcostwa dowieść.
A do sądu nie pójdzie, bo z językiem sobie nie poradzi.
Dziecka Ci nie ukradnie, bo co on by z Rafałkiem zrobił :happy2:

Asiu podziwiam Cie za postawe i wiesz popieram takie postepowanie bo i ja bym tak postapila!!!
Jestes naprawde silna i madra tak trzymac!!!
O ten "dawca nasienia" jak go nazywasz niech sie od was odczepi !!! straszeniem dowodzi jakim jest z niedojrzaly mezczyzna a od takich do z daleka.

dziekuje dziewczyny kochane jestescie...
dorotko on moze sie domagac wielu rzeczy ale Rafal bedzie mial w papierach ojca nn, wiec bez ustalenia ojcostwa nic nie zrobi w sumie...i nie bede musiala mu Rafalka ani pokazywac ani pisac....tylko boje sie i tak mimo wszystko ze jazdy beda ostre....a jak sie kiedys o ojca zapyta a na pewno zapyta to ja juz cos wymysle co by tu mu powiedziec, ale mysl;e ze do tego czasu jakiegos dobrego czlowieka w zastepstwo znajde....a jak bedzie dorosly to niech szuka tatusia.jak sie Rafal dowie ze dzieki jego ojcu mogloby go na swiecie nie byc to nie wiem czy bedzie chcial go widziec...

a ja przepraszam ze zasmiece taki piekny watek historia o tym kretynie:zawstydzona/y:znowu dzisiaj napisal. cytuje
dziendobry asia, nie moge spac bo mysle o tobie i Rafale.prosze powiedz mi gdzie bedziesz rodzic w domu czy w Warszawie.prosze odpowiedz bo nie wiem co robic.wiem ze nie chcesz mnie wiecej widziec w swoim zyciu tak?ale wszystko czego chce miedzy nam,i to spokoju, poniewaz Rafal bylby szczesliwy jak my bysmy byli.wiem ze mnie nienawidzisz, ale jestes szczesliwa z Rafalem tak?wiec pamietaj ze ja ci dalem to szczescie ktore masz terz. prosze asia pozwol mi wiedziec co o Rafale blagam cie.teraz pisze do ciebie i placze sam tego ranka w moim pokoju i nie pamietam kiedy ostatnio plakalem.asia teraz ty mnie zostawiasz tak?ale jestem ojcem Rafala, ale nigdy tak nie mysolalem poniewaz nigdy nic dla niego nie mialem bo nie pracowalem a terazprobuje pracowac i zarobic troche pieniedzy dla nas.prosze pamietasz jak sie pierwszy raz spotkalismy?
koniec
bez komentarza....

Normalnie az mnie ciary przeszły.
Asiu rozumiem Cie i w sumie zrobiłabym to samo. Ale jakby sie dłuzej zastanowic to wydaje mi sie ze powinnas pozwolic na kontakt. Ja tak zrobiłam i wyszłam z tego obronna reka bo z wielkiego gadania wyszło wielkie *****!!!!! Teraz Niki sama widzi jakie było i jest zainteresowanie jej biologicznego ojca. Od którego ma tylko jedna lalkę!!!! Ja ta walke wygrałam bo sam na własne zyczenie stracił córkę a ona nie ma do mnie za to zalu!!!!
Musisz pamietac o tym aby pozniej Ci tego Rafałek niewypomniał:tak:
A ze ten twój dawca ma słomiany zapał to nie martw sie teraz zaczął szczekac ale nieznaczy to ze z tego szczekanai cos wyjdzie:-p

Boze....biedny Rafalek sie jeszcze nie urodzil a juz tyle zamieszania:-(
Czarna masz racje...to moze byc slomiany zapal jak zwykle...bo ja po tym smsie dalej nie wiem czego on chce wlasciwie.tego zebym mu napisala co u Rafala?tydzien temu napisalam mu ze ok no i co on jeszcze chce bo nie rozumiem:wściekła/y:z brzucha mi go wyjac czy jak

reklama
ASIU zagadzam sie z CZARNA i tez jak tak on sie pyta o Rafalka to odbieram to tak jakby on juz byl poza brzuchem heheh
Asiu z twoich slow wnioskuje ze M nie chcial Rafalka ? i moze chcial abys go usunela ? Jesli tak to juz calkowicie wsio stracil w moich oczach i pewnie nie tylko w moich WRRRRRRRR
JESTEM Z TOBA I POPIERAM CIE KOCHANA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry