dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ASIU ja wiem doskonale jak twoj M jest ale po jego slowach wynika ze moze cos zrozumial ???? wiem ze to go nie usparwiedliwia i nikt ci nie kaze sie do niego zmuszac Mysle ze oki jak nie chcesz M w papierach Rafalak to oki twoj wybor i ja go popieram Ale mysle ze jak juz Rafalek bedzie na swiecie to moze napisz mu czasem jakiegos smam co u Niego i moze mmsem jakies jego zdjecie ??????????Zycze ci abys ro dobrze rozegrala :-)
A moj G jest dzis zmierzly jak baba w ciazy a nawet i gorzej i jakos sie od slowa do slowa to sie caly czas klocimy :-(
Oboje jestesmy bardzo uparci i zawzieci i zaden nie popiszcza powiemy sobie cos niemilego a pozniej jest obraza z obu stron i z jakis czas zas jest oki i tak dzis jest w kolko :-(
A moj G jest dzis zmierzly jak baba w ciazy a nawet i gorzej i jakos sie od slowa do slowa to sie caly czas klocimy :-(
Oboje jestesmy bardzo uparci i zawzieci i zaden nie popiszcza powiemy sobie cos niemilego a pozniej jest obraza z obu stron i z jakis czas zas jest oki i tak dzis jest w kolko :-(
po takich smsach czuje tylko strach o siebie i Rafalka bo wiem ze on ma cos z glowa...
znowu dzisiaj napisal. cytuje