T
tigger
Gość
spokojnie, ze wszyskim zdazysz i na pewno bedzie super!:-)
wszystkiego najlpeszego dla ciebie i meza!:-)
wszystkiego najlpeszego dla ciebie i meza!:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agutek- muszę podać Ci rękę bo ja z mężem też nie preferujemy oddzielnych imprez; tak trzymaća my w ogole nie robilismy ani panienskiego ani kawalerskiego, bo nie podoba nam sie ten zwyczaj...szczegolnie ze striptizami![]()
poza tym w ogole mamy zasade, ze raczej nie chodzimy na osobne imprezki![]()
a my w ogole nie robilismy ani panienskiego ani kawalerskiego, bo nie podoba nam sie ten zwyczaj...szczegolnie ze striptizami![]()
poza tym w ogole mamy zasade, ze raczej nie chodzimy na osobne imprezki![]()
Przyłączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego milokumiloku:
wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia,
drodze we dwoje już do końca!
samych szczęśliwych chwil
niekończącej się miłości
ogromnej cierpliwości
i dużo wzajemnego zrozumienia.
![]()
Przyłączam się do życzeń - wszystkiego najlepszego miloku![]()
No mam nadzieje ,ze nam sie uda.Chociaz ja juz obraczke zdjelam bo mi rece spuchly, a MOJ MAZ skaleczyl sie nia miedzy pacamiMiloku to wszystkiego najlepszego w tym nowym "stanie". Oby Wam się dobrze razem żyło i żebyście zawsze potrafili się dogadać
.