reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Hhehe obrączka to tylko symbol. Ja generalnie ją nosze ale w domu ściągam a noszę na lewej ręce bo mi na prawej przeszkadza i niektórzy się dziwią bo u nas to podobno rozwodnicy czy wdowcy tak noszą a mnie jest po prostu wygodniej :).

reklama
Zaobserwowalam cos nowe.Podczas porannego mycia zebow(juz odkad ruchy czuje to myje)prucz oczywiscie tego ,ze mnie cofa, to jeszce krwotok z dziaselsie pojawil.normalnieleje sie krew ciurkiem pozebach i wygladam jak wampir:-D :-D :-D :-D :-D
To podobno normalne bo dziasla mocniej ukrwieone:tak:

Tez cos slyszalam o tych dwowcach i rozwodnikach.Ale to bez roznicy.Obraczka ma byc dla Ciebie wygodna i dla dziewczyn krecacych sie kolo meza widoczna:-D :-D :-D na kilometr.

Zielony elmex wyladowal w smieciacg bo jakos po nim wymiotowalam podwujnie.ale dzieki. moze zaczne od zmiany szczoteczki na jakas mieksza.:tak: :tak:

zęby w ciąży to troszkę problem, ale ja od począku ciązy biegałam do dentysty i połatałam te które miały nawet najmniejszą kropeczkę:happy: dobrze że jestem asystentką i nie musze bulic tych ciężkich pieniędzy za leczenie zębów:-D

Moj maluszek jakos tak slabiutko mamusie kopie ostatnio.ale to pewnie dlatego ,ze jak mausia zmeczona to synus tez to czuje.:tak: :tak: :tak: juz pomalutku dochodze do siebie i mam nadzieje ,z reszta czuje ze synalek tez juz sie budzi.:tak: :tak:
Przygotowanie samemu przyjecia dla 20 osob i emocje zwiazane ze slubem wykonczyly nas oboje.Wczoraj prawie caly dzien spalam, tylko na siku i jedzenie sie budzilam i kompletnie zadnych problemow z zasnieciem o 22 nie mialam:tak: :tak:

zęby w ciąży to troszkę problem, ale ja od począku ciązy biegałam do dentysty i połatałam te które miały nawet najmniejszą kropeczkę:happy: dobrze że jestem asystentką i nie musze bulic tych ciężkich pieniędzy za leczenie zębów:-D
No to faktycznie szczesciara z Ciebie!!

Tezz osbie cos tam polatalam i niby juz nic nie bylo, ale czasami odczuwam jakis tam bol zeba.Sama nie wiem czy to boli bo cos ugryzlam czy tak poprostu wrazliwy jest na wszytko:tak: :tak: :tak: Ale zdarza sie to tylko od czasu do czasu i przechodzi wiec o tym zapominam i o wizyci eu dentysty tez zapomninam:-D :-) :-)

Oj jak mi sie dobrze spalo!Wczoraj prawie caly dzien spalam. Poszlam do lozeczka o 21.30 ogladac na lezaco tv i juz o 22 wylaczylam bo nie przytomna znowu bylama. nawet w nocy na siku nie wstalam. Spalam jak susel.przynajmiej teraz lepiej sie czuje i mam wiecej sily zeby zaczac sprzatanie i isc do miasta.:tak: :tak: Ai fasolka tezodpoczela bo juz figluje w brzuszku:tak: :tak:

reklama
ja wybieram się kontrolnie w grudniu, ale też mam jakieś dziwne uczucie, że coś boli, ale to chyba dlatego, że jestem przewrażliwiona na punkcie zębów:tak:

Do góry