reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
:tak: czesto sie tak jest ,ze kobity ginki(a szczegolnie te starej daty)uwazaja, ze my mamy tych czasow rozpieszczamy sie nad soba.One to musialy pracowac do konca i jeszcze w polu robic i prac sprzatac i gotowac dla 10 dzieci.
Tez uwazam ze vardzo dobrze zrobilas.Jak napisals masz do tego pelne prawo.

U mnie z ty lozyskiem to troche odwrotnie ona na poczatku bylo na dobrym miejscu i nic nie wslazywalo ze opadnie a teraz bardzo nisko sie umiejscowilo.Ale jeszcze troche czasu do konca wiec licze na to ze sie podniesie:tak: :tak:

Moj malusze obarl sobie za cel moj pecherz i juz drugi dzien tam wlasnie nawala. stoje i siedze i jak juz przed snem jestem, ciagle tylko siku biegem ,ale nic nie leci bo to tylko takie wrazenie mi maly zapewnia.:tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

dzien dobry,

jak mamusie po piciu glukozy, ja juz mam to za soba uff
tylko zapomnialam tym razem o cytrynce i pilam bez, fuj

cukier 1 h po wyszedl 115.

Dziewczyny ile przytyłyście już w ciąży??

Ja niestety juz 6 kg:szok: ale nie ma opuchniętych rąk czy zaokrąglonej twarzy:-) wszystko idzie w brzusio no może jeszcze w tyłek trochę:laugh2:

reklama
Do góry