reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Melanie Tigger i Miloku dajcie mi Wasze adrsy to Wam podeśle buraczków, bo mój tato duzo nasadził i mamy w piwniczce zapasy to się z Wami podziele :tak: :-D :-D :-D

reklama
Dzieki martencja ale patrzeac na strajki pocztowe to pewnie splesniala paczke bysmy dostaly:tak: :tak: :tak: . mimo wszystko dzieki za dobre checi:tak: :tak: :tak:

Wlasnie wrucilam z miasta i musialam sobie nowy stanik kupic. o rozmiar wiekszy , ale nie wieksza miseczka tylko wiecej pod biustem:szok: :szok: :szok:

Te stare tak mnie cisnely ze oddychac nie moglam:tak: :baffled: :-( Za to teraz kupilam sobi e zapas 3 stanikow. a moze przesadzialm bo za chwile jeszcze wieksze bede potrzebowala:-D :-D :-D

Mel smaka mi zrobilas na osmiorniczki i te jablka pieczone.

A te zielone jablka to tez sie do pieczenia nadaja, tylko takie mam w domu.Jeszcze mamy w ogrodzie jablonke ale jabla z niej mi nie wchodza. takie ziemniaczane i malo soczyste sa.

Agutekj jak nocka minela ? snily ci sie macki:szok: :szok:

Ciekawa jestem mel jak dasz rade z dwojka i czy mala tobie troche odpusci.:tak: :tak:

Pewnie urwanie glowy bedziesz miala,ale wesolo bedzie:tak: :tak:

Ja tez nei mam zamiaru dlugo zwlekac z drugim dzieckiem. jakos najdluzej do 2,5 roczku przerwy. potem to dzieci juz traca kontakt.

Mam przyklad na sobie i mojej siostrez . 2 lata roznicy i mamy ze soba kontakt ,a kolezanka 3,5 roczku roznicy i juz tego kontaktu brak.

Wolalabym jednak zeby ten kontakt moje dzieci ze soba mialy. jakos latwiej w zyciu jest puzniej.:tak:

Melanie Tigger i Miloku dajcie mi Wasze adrsy to Wam podeśle buraczków, bo mój tato duzo nasadził i mamy w piwniczce zapasy to się z Wami podziele :tak: :-D :-D :-D
dzieki martencja za pamiec!:-Da ja wlasnie barszczyk na obiad zjadlam (wlasnie z takich gotowych buraczkow z lidla) - pychota!!:-)

miloku, z tymi stanikami to ja juz nie moge normalnie, jak sobie cos kupie i wydaje sie, ze jest ok, to zaraz z niego wyrastam:-Dalnbo po prostu stwierdzam, ze jednak nie jest mi wygodnie:laugh2:i juz nie wiem co mam kupowac i w jakich ilosciach...;-)

No wlansie tigger wygoda to tez duzy problem. ja potrzebuje duzy rozmiar i pod biustem i miseczki i wiekszosc z nich jest tak wysoko zabudowana ze druty to az w pachy mi sie wbijaja:szok: :szok: :szok:

Obmyslilam sobie wiec nowy patent na dlugie druty.Wyginam je prawie na 30stopni tam przy koncach. pod bluzka i tak nic nie widac a mnie przynajmiej nic nie gniecie:tak: :tak: :tak:

Z tym kontaktem masz racje, ja z moją siostrą miałyśmy świetny bo jesteśmy w tym samym wieku:-D (ona 15 minut starsza) tylko ze ja nie wiem jak bede sobie radziła z jedną kruszynką a co dopiero z dwiema:szok: Troche sie boje tego wstawania zwłaszcza że moja sytuacja nie jest tak do końca normalna tzn. jeszcze nie mieszkam z ojcem mojego maleństwa i wstawać bede sama:-(

Dziewczyny a ja się dziś bardzo przestraszyłam, bo poszłam z koleżnką na spacer takie nie na całą godzinke i jak już wracałyśmy to poczułam dwa razy jak "coś" ze mnie wylatuje.:szok:
Po powrocie od razu poleciałam do łazienki i okzało się, że to znów ta żółta wydzielina i to tak dużo, ze cała wkładka była mokra.:baffled:
Nie rozumiem już tego, biorę ciąglke glonulki (Natamycyne) i nie wiedzę żadnej poprawy,ale ta wydzielina wylatuje mi bardziej gdy dłużej pochodze.Boje się czy to nie wody gdzieś się sączą,ale jak siedze w domu to nie ma nic takiego :sick: :sick: :sick: Boję się.
Wizyte mam naszczęście juz we wtorek mam nadzieję,że to nic groźnego...Dzidzia dziś też nie kopałq :-(

Mel nie pisz mi o takich rzeczach przed snem, bo beda mi sie koszmary snily z potworami z mackami w roli glownej :laugh2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miloku ja mam to samo :tak:
jak tylko uslysze ze ktos ma na cos ochotę to sie zarażam
albo jak zobacze dobre jedzonko na zdjeciu to od razu mi sie tego tego chce :eek::-D
nawet jesli akurat jestem objedzona :-p

reklama
Do góry