reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Ze mnie sie w domu śmieją że jem dwie kolacje:eek: a ja im wtedy mówie że jedna (ta pierwsza) jest dla mnie (bo bardziej obfita) a druga jest dla Małej:laugh2::laugh2:
Dzisiaj przeczytałam że niedługo zaczne tyć około pół kilo na tydzień czy jakoś tak, :szok::szok::szok: Jezu nie chce nawet liczyć ile będę ważyć pod koniec ciąży:no: a byłam taka szczuplutka:tak::tak::-(

reklama
Mi tez sie ciezko oddycha ostatnio, ale to nie tylko w pozycji lezacej ,ale nawet na stojaco.:baffled: :baffled:

jutin ja tez na zwolnieniu juz 4 miesiac i do koca bede. nie wracam juz do pracy . ja nie poszlam bo mdlalam w pracy i pogotowie wzywali 2 razy do mnie i juz mnie tam nie chceili:tak: A mi z tym bardzo dobrze:tak: :-D

Miloku ja też mdlałam i też było w pracy pogotowie (ale szef miał mine jak padłam jak betka - nie widziałam ale mi opowiadali:-D:-D)
Tylko że ja najpierw musiałam zmienić lekarza prow. bo mi babka nie chciała dać zwolnienia więc poszłam do faceta i on mi ulżył:happy::happy:
i też nie zamierzam wracać bo i po co, z resztą moje plecy mi odmawiają posłuszeństwa nawet w domciu :-(

dziewczyny a jak tam sny w ciąży:confused: bo ja mam jakis nienormalne:no: wczoraj śniło mi się że moja teściowa wyciągała ze skrzynki na listy płody:szok: a dzisiaj chodziłam po cmentarzu:szok: :szok: najlepsze jest to że zawsze pamiętam dokładnie co mi się śni:wściekła/y:

Ja tez co dziwne pamietam swoje sny.
nigdy tak nie mialam.
Ale cale szczescie pamietam tylko te fajne , a te koszmary dziwne jakos mi uciekaja:tak: :tak:
Mi sie sni moj synus ostatnio coraz czesciej . ale juz taki 2 latka i czesto sie z nim w cos bawie. to chyba ujawnia sie w snach moja schiza.Tzn ze nie bede umiala sie chlopcem zajac i znim bawic samochodami.:baffled:

moj maz zrobil koło 18- 19 zapiekany makaron z miesem i innymi bajerami
nie bede pisala, zeby Was nie drażnic :eek::-D

a ja juz od tej pory zjadłam jabłko i przez Miloku mam ochote na kebaba

aaaa zapomnialam napisac, ze zjadlam ogroooooomna porcje :-D

reklama
Do góry