reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Ja to sama niewiem co mi sie chce.:baffled: :baffled: :baffled:
Najlepiej zeby ktos mi wszystko co mi sie zachce podawal. wtedy bylabym nadzwyczaj zadowolona:tak: :tak: :tak: :-) :-) :-)

A tu niestety ochota na cos jest ale len w tylku tez jest.

A wkurza mnie jak cos mi sie chce ale neiwiem co:wściekła/y: :wściekła/y:
Wszamie banana i jablko bo nic nie trzeba z nimi robic:-D :-)

No to jest najgorsze jak sie ma na coś ochote ale nie wiadomo czym jest to coś, ja sie potrafie tak godzinami męczyć:laugh2:
Teraz jestem happy :happy::happy: bo właśnie pochłonęłam dwa tosty z szynką, papryką i serem i do nich zrobiłam sobie pyszny <troche ostry> sos:-p:-p mniam:):)

JA justine nie mzna tak kolezanka robic. jezyk mi do tylka ucieka:-p :-p :-p nie mam sera a bez serA TO JUZ NIE TO SAMO:-( :-( :-(

my z mezusiem wczoraj tosty wcinalismy na wieczor,a potem ciezko mi bylo,ale warto bylo:-) :-) :-) :tak: :tak: :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
widze dziewczyny, ze z watku "o wszystkim i o niczym" zrobil nam sie watek kulinarny:laugh2:
ale tak to juz z nami teraz jest, ze o jedzeniu ciagle myslimy:-)

martencja mi przy wiekszym wysilku tez wylatuje, ale to ten bialy sluz ciazowy...im bardziej zaawansowana ciaza, tym wiecej jest tego sluzu :happy: na pewno to nic powaznego, nie denerwuj sie:happy:

co do stanikow to wlasnie mnie zaczely w obwodzie cisnac i musialabym cos kupic nowego, ale szkoda mi kasy na te 2 miesiace, bo potem pojawi sie mleko i znowu inny rozmiar...ech :dry:

ale pysznosci sie tu pojawily, a ja wlasnie po sniadanku :eek:
moim ulubionym daniem sniadaniowym staly sie ostatnio bulki z serkiem homogenizowanym czekoladowym lub z dzemem....

tez co chwile chodze i podjadam - dobrze, ze w ciazy wzielo mnie na owoce i w kolko wtedy zapycham sie jablkami i bananami

inaczej byloby chyba ciezko i to doslownie :laugh2:

reklama
Do góry