reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

pewnie jak napisze to, to zapesze :baffled:
otoz jakos od trzech dni lepiej spie, a raczej powinnam napisac - dluzej :-) wstaje dopiero po 9 rano :szok:

oczywiscie w nocy dalej rzucam sie z boku na bok i dretwieja mi nogi i boli biodro, ale sam fakt, ze nad ranem jakos lepiej mi sie spi i to do tej godziny jest dla mnie milym zaskoczeniem :tak:

no to jak sie teraz pochwalilam to jutro wszystko sie odmieni ;-) :-D

reklama
Tola chyba pozostala juz w ustawieniu glowkowym, bo prawie caly dzien czuje jak mi nozkami rusza pod biustem - przesuwa sobie je na lewo, na prawo...tylko smiesznie mi brzuch faluje, unosi sie i opada...
a oprocz tego dodatkowe ruchy czuje z kolei bardzo nisko przy samym ujsciu, co wskazywaloby na to, ze tam sie rozbija raczkami i barkami :happy:

mój maluszek to ciągle kopie mnie poniżej pępka a ostatnio cały czas czuje dzidzie na lewym boku nawet nie mogę leżeć na lewej stronie bo od razu mnie bije

Ja nadal śpię bezproblemowo :tak: Tylko z przyzwyczajenia budzę się o 5 rano, wyprowadzam psy i wracam do łóżeczka :tak: I tak do 9 sobie drzemię :happy:

Ja się melduję. Kurcze wrócilam dzis z porannej porcji ćwiczeń w szkole rodz. i jak sie położyłam o 12 to otwarłam oczy przed 15!!!!!!! Az mi wstyd.... A teraz muszę sie dokulac do dentysty z reklamacją a mi się tak nei chce ruszac z domu.... Ale mus to mus...

a czemu z reklamacja ?

moja kieszonka powoli sie uspakaja, choc po posilku mam godzine z glowy tak mnie napiep...a
Agutek Tobie po ilu przeszlo?

Anija z reklamacją bo mi 2 tyg. temu uzupełniał szyjkę zęba i mam wrażenie , że mi to uzupełnienie wyleciało wiec ide niech zobaczy co jest bo zębów bezstresowo nie mogę myc bo mnie tam boli, brrr.

No to spadam póki jeszcze nie nadeszła czarna noc :).

Mi dzisiaj midwife powiedziala, ze dziecko mam ustawione glowka w dol

synek juz stoi w kolejce do wyjscia :-D

no ze skanow juz nie bedzie ale co tam... niebawem sie spotkamy LIVE :-D

reklama
Do góry