reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

dowiedz sie mel dokladnie w jobcenter bo wiekszosc moich kolezanek nigdy tutaj nie pracowala , wlasciwie jestem jedyna jak znam ktora tutaj pracowala, a one wszstkie cos tam dostaly.

tylko co do kwoty to ja nic nie mowie bo mi bajki takie wciskaja ze az smiac mi sie chce.
ja juz w styczniu bede okupowala job center o te wszystkie druki , bo strasznie dlugo im to idzie i maja nawet do roku opuznien
mel bardzo wazne jest zebys miala national insuranc number to bedzie latwiej.:tak:
ja juz od styczni asie tym zajme zeby kase wczesniej dostac:-)
och jak ja takich rzeczy nie lubie :baffled: :no: zawsze odwlekam na ostatnio chwile:wściekła/y:

dziekuje zlociutka za informacje :tak::elvis:

zabiore sie za to chyba juz

reklama
dziewczyny pojawila mi sie nowa, troche wstydliwa dolegliwosc ciazowa:szok: :szok:

sluchajcie niekt mnie lepiej nikt nie rozsmiesza bo sie posikam:szok: :baffled:
jak tylko zaczynam sie tak pozadnie smiac to musze odrazu do kibelka leciec bo nie wytrzymam i juz pare razy nie wytrzymalam i musialm sie myc i galoty zmieniac:szok: :tak: :-D :-D :-D
czytalam zeby cwiczyc ten miesien no jak on atm ten na dole i calyczas niby cwicze ale niec to nie daje :baffled:
moj lukasz sie smieje ze pampersy to my juz teraz zaczniemy kupowac:-D :-D

Cieszę się bo moja 3,5 letnia córeczka nawiązała w końcu kontakt z braciszkiem. Głaszcze moj brzuszek, przynosi zabawki i rozmawia z Filipkiem (jak się uprze to pewnie to imie zostanie). Mały odpowiada jej lekkim kopaniem. Słodkie, nie? Co do moich odczuć odnośnie kopania to dziwne bo to druga ciąża a ja często nie potrafię rozpoznać jaką część ciała mały wystawia, też tak macie?

nie ma sprawy mel ;-)
ja tez sie czaje zeby sie tym zajac ale tak tego nie lubie ze odwlekam i odwlekam:baffled: :dry:

Mel jak sie udala imprezka christmesowa , aniolek sie spisal?:confused:

ja wogule nie razpoznaje czesci cialka mojego szkraba:eek:
tylko widzeze cos tam wystaje ale co to:confused: :baffled: nie mam pojecia

jakas gorka;-) :tak:

3,5 roczku to juz taka mala kumata:tak: wesolo bedziesz zaraz miala:-) :-D

Malaga to co leniuchowanie na l4 rozpoczete?:tak: :-)

a masz juz do konca L4 czy na czas okreslony:confused:
ja mam teraz do konca roku i w poniedzialek ide do mid wife wypytac sie co i jak dalej, czy dalej zwolnienie czy macierzynski:tak:

a czemu z reklamacja ?

moja kieszonka powoli sie uspakaja, choc po posilku mam godzine z glowy tak mnie napiep...a
Agutek Tobie po ilu przeszlo?

tak bardzo mocno bolalo 2 dni...kolejne 2 juz lzej na tyle, ze moglam spac w nocy no ale i tak dawalo czadu...a potem juz tylko leciutko cmilo mnie przez kilka dni i w koncu przeszlo...najgorsze byly jednak tak pierwsze 4 dni :sick:

reklama
ja sie domyslam tylko dzieki temu, ze na usg widzialam jak jest ulozona i caly czas kopie w tych samych miejscach, co sugeruje mi, ze pozycji nie zmienila :happy:

Do góry