reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

mi pomaga cukier, pol lyzeczki cukru possac w buzi i przechodzi.
jak jestem na miesci eto stosuje tic-taki tez lagodza zgage ale tylko na chwile. wiec na dluzsze zakupy tic-taki w torebce zawsze sa.:tak:
migdaly podgryzac sobie, ale ja nie stosuje bo mi juz zbrzydly;-)

a jak ma taka mocna ze mi sie wyc do ksiezyca chce to pol renie i ide spac:tak: :-)

a ja dalej wole myslec ze to wloski rosna niuniowi:-) :-D

reklama
mnie narazie zaparcia nie dotknely, odpukac;-)

ale moze to dlatego ze pomarancze albo mandarynki wcinam kilogramami:-)
Ja też jem mandarynki kilogramami, a zaparcia mam :baffled: Czyli wszystko zależy od organizmu.. Natomiast zgagę mam tylko sporadycznie, takie delikatne pieczenie w przełyku, które samo przechodzi za chwilkę :tak:

ale mam inną przypadłość zatyka mi się lewe ucho:wściekła/y: jak jest zimno lub wieje wiatr:wściekła/y: załatwiłam się tak w te lipcowe upały, jak to na początku ciąży całymi dniami spałam a że było tak gorąco wiatrak chodził dzień i noc:szok: i tym sposobem od lipca ciągle mam zatkane ucho jedyna co pomaga to jak pije herbatę to przykładam ciepły kubek do ucha:laugh2: rozgrzewałam już wszystkim i nic mi nie pomaga chyba bez laryngologa się nie obejdzie ale załatwie to po ciąży

dowiedz sie mel dokladnie w jobcenter bo wiekszosc moich kolezanek nigdy tutaj nie pracowala , wlasciwie jestem jedyna jak znam ktora tutaj pracowala, a one wszstkie cos tam dostaly.

tylko co do kwoty to ja nic nie mowie bo mi bajki takie wciskaja ze az smiac mi sie chce.
ja juz w styczniu bede okupowala job center o te wszystkie druki , bo strasznie dlugo im to idzie i maja nawet do roku opuznien
mel bardzo wazne jest zebys miala national insuranc number to bedzie latwiej.:tak:
ja juz od styczni asie tym zajme zeby kase wczesniej dostac:-)
och jak ja takich rzeczy nie lubie :baffled: :no: zawsze odwlekam na ostatnio chwile:wściekła/y:

reklama
gdzie sie podzialy wszystkie marcowe mamusie??

widze, ze rankiem to tu cisza jak makiem zasial (a ja wtedy moge sobie na kompiku posiedziec :-p ), a wieczorem ruch niesamowity, wtedy z kolei ja nie moge sobie z wami pogawedzic, bo mezus wraca z pracy i staram sie z nim spedzac czas...

Do góry