reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

miloku powtórzę się - na takie bóle od razu no-spa
naprawdę pomaga :tak:
ja jak mam właśnie bóle to biorę, lekarka za każdym razem mi to powtarza, żeby się nie bać i sobie aplikować :happy:

reklama
dolegliwość mam nie typową ciążową ale jest naprawdę dolegliwością nieprzyjemną :sick:

miałam z 3 tygodnie katar a teraz to już nie jest katar, mam chore zatoki, głowa mi pęka przy każdej zmianie pozycji, a jak dmucham w chusteczki, to mam wrażenie, że zaraz mózg wydmucham :sick:
nikomu nie życze tego uczucia
bleeeeee

zawaliło mnie okropnie, co za cholerstwo :no:

lekarz dzisiaj nie przyjmuje, jutro sie umówie na wizyte

Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia!
Miloku - nie wolno masować brzuszka przy bólach bo to wzmaga skurcze. Poważnie! Dowiedziałam się leżąc w szpitalu na patologii. Także ręce z dala - chociaż to trudne.))

Po czym roksi?? :confused: Ja jakaś taka niedomyślna.. ;-)

A co do kopniaczków... mój maluszek ostatnio bardzo mocno się rozpycha :tak: Wierci się, przesuwa, jakby chciał brzuch rozerwać :szok: Czasem to tak boli, że nie mogę siedzieć, leżeć, stać... No i wybuliło mi brzuch.. Niedługo zrobię zdjęcie, bo wydaje mi się, że różnica znaczna od ostanich rozmiarów :tak:

reklama
O rany jak mnie skopała u dentystki....myślałam ze wyskoczy mi z brzucha...a była taka grzeczna w domu.....
Niedawno miała czkawkę :-)...ale moja ma raczej niezaleznie od tego czy tamtego ;-).....i raczej czka jej sie razem z kopaniem mnie intensywnie....dziś po pęcherzu np. :-)

Do góry