reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

reklama
Wigilijne żarełko - mniam :-D Już się nie mogę doczekać barszczu z uszkami :tak:

I tak jak miloku - nie zamierzam się oszczędzać ;-) :-D Też wcale nie jem więcej niż przed ciążą, a tyję w zastraszającym tempie.. Dlatego zamierzam w te święta jeść to na co mam ochotę i ile tylko wlezie ;-) :-D

Ja byłam właśnie na badaniu obciążenia glukozą i okazało się że mam podwyższony trochę cukietr i lekarz zalecił odrzucenie wszystkiego co słodkie...Mogę przezyc bez mięsa, ale bez słodyczy będzie trudno.
;-)
Pytanie do dziewczyn z Anglii - świeta tam czy w Polsce?

ojjjj biedna KAMILAS :-(
święta bez słodyczy :no:

będziesz musiała sie zapchac konkretami :tak:;-):-)

my tutaj ale chyba spędzimy święta podróżując po pięknych okolicach i może w niedziele zachaczymy o Londyn

My tez swieta tutaj:-(

piersze moje swite bez rodzicow calej reszty rodzinki:zawstydzona/y: :-(

Ale przezyjemy :tak: idziemy do znajomych na wigilie albo oni przyjda jeszcze nie wiemy;-)

i chyb atez sie na wycieczke do znajomy w szkocji wybiramy ,ale to zalezy ja sie bede czula i wogule jak z kas bedzie bo to kawal drogi od nas;-)

wreszcie zebrałam się i byłam u lekarza zrobił mi usg i powiedziałże będzie dziewczynka mówię Wam jak sie cieszę a przed wizytą byłam w sklepie dla dzieci i poprostu nigdzie mnie tak nie ciągnęło jak do sukieneczek i laleczek. niewiem czy to intuicja czy takie mocne pragnienie żeby miec córke??

wreszcie zebrałam się i byłam u lekarza zrobił mi usg i powiedziałże będzie dziewczynka mówię Wam jak sie cieszę a przed wizytą byłam w sklepie dla dzieci i poprostu nigdzie mnie tak nie ciągnęło jak do sukieneczek i laleczek. niewiem czy to intuicja czy takie mocne pragnienie żeby miec córke??

moja intuicja się wogóle nie sprawdziła cały czas myślałam że będzie synek a tu na usg dzidzia wygląda na córeczkę:-D

ja przez ostatnie dwa dni śpię jak drzewo kładę sie o 22 i 8 jestem wyspana jak nigdy w życiu:-D a jeszcze kilka dni temu narzekałam że spać nie mogę:szok:

dziewczyny mam pytanko czy już wam się coś ulałao z piersi:szok: bo czytałam że tak w 6 miesiącu powinna ulać się tzw. siara:confused:
mi nic nie leci:no:

reklama
Do góry