reklama
Lajla83
Fanka BB :)
i całe szczęście bo myślałam że juz nie wytrzymamRoksi - mój synek też raczej sie wypina, nie ma już miejsca na akrobacje![]()

smieszne, nie wiem czy to tylko moje bledne odczucie czy tak jest naprawde
ale ja odczuwam wielka roznice miedzy ruchami Jasia a teraz Julka (Jagody nie pamietam bo to dawno bylo)
Jas wlasnie wierzgal bolaco, calymi seriami bombardowal, tak jakby pedalowal
Julek jest dalikaniejszy, kopnie pare razy, wypchnie dupke, poczka i to wszystko
Mam nadzieje, ze to mi wrozy spokojego malucha, Jas to zywiol taki jak by w brzusiu taki jest na zewnatrz, od porodu praktycznie.
A pamietacie jak czekalysmy na pierwsze ruchy nie tak dawno?
ale ja odczuwam wielka roznice miedzy ruchami Jasia a teraz Julka (Jagody nie pamietam bo to dawno bylo)
Jas wlasnie wierzgal bolaco, calymi seriami bombardowal, tak jakby pedalowal
Julek jest dalikaniejszy, kopnie pare razy, wypchnie dupke, poczka i to wszystko
Mam nadzieje, ze to mi wrozy spokojego malucha, Jas to zywiol taki jak by w brzusiu taki jest na zewnatrz, od porodu praktycznie.
A pamietacie jak czekalysmy na pierwsze ruchy nie tak dawno?

T
tigger
Gość
o tak, pamietam, pamietam:-)
a moje dziecko dzisiaj tak czkalo o 7 rano, ze spac nie moglam
caly brzuch mi sie trzasl
a moje dziecko dzisiaj tak czkalo o 7 rano, ze spac nie moglam

A
Agutek
Gość
U nas wlasnie rozpoczal sie remont sypialni
28 m do wyniesienia lozko, lozeczko, szafas. komoda, szafa mala Jasia i wolnostojacy przewijak
wszystko trzeba bylo wypakowac i zniesc na dol, oczywiscie mebi nie nosilam ale cala reszte owszem
teraz po gipsowaniu i malowani trzeba bedzie to wszystko od nowa wnosic i wpakowywac
no ale przynajmniej bedzie swiezo
anija nie przemęczaj się czasem, bo szybciej urodzisz

Ale przynajmniej Julek będzie miał śliczny pokoik - na jaki kolor malujecie?

Mam nadzieję, że z miloku wszystko ok.

Współczuję jej tego pobytu w szpitalu, ale lepiej żeby była pod okiem fachowców.
Ja też pamietam. Tak sie ostatnio zastanawiałam, że jak sie Wika urodzi to troche bedzie mi brakowało mojego Szkarba w brzuszku i tych jej kopniaczków (pomimo że czasami są bardzo bolesne), juz sie do nich przyzwyczaiłam.
reklama