reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Debiutantko , bardzo mi sie podoba ten twoj wozeczek.a najbardziej w wersji z pomaranczem.:tak: :tak:
Martencja masz racje poczekaj jeszczepare tygodni i z spokojnym sumieniem bedziesz mogla isc na zkupy.:tak: :tak:

reklama
Ja sie zaczynam denerwowac ze moj mazus jest taki niecierpliwy.troszke musi potrzymacc reke na brzuchu ,a nie tak tylko dotknie i juz.Pozatym brzusio mi urosl strasznie w ostatnim tygodniu i pewnie dzidza ma wiecej miejsca na plywanie.:tak: :tak:

Dziwczyny jaka mialm dzisiaj noc. najpierw moz obudzil mnie w nocy bo krzyczalam i plakalam przez sen.obudzilam sie tak zdenerwowana ze nie moglam sie uspokoic.to bylo kolo godziny 5 bo on zaraz do pracy wstawal.potem nie moglam gdzies do 7 zasnac, a jak zasnelam to nie wiem co mi sie snilo, ale znowu sie z placzem obudzilam.ale noc. musiala sie po niej odstersowac i poszlam sobie kupic cos ladnego.A po powrocie weszlam do wanny na aromatyczna kapiel.:tak: :tak:

Ja dzisiaj chodzilam po miescie 3h i chyba niezle ululalam malenstwo, bo od tego czasu tylko leciutko sie poruszalo...chyba spi :-p

Ja tez się modlę aby dojść do siódmego miesiąca, bo podobno dzieciątko od 28 tygodnia jest już bezpieczniejsze i nawet gdy był wcześniejszy poród to ma większe szanse.
Kociczko ja straciłam swoje ciąże w pierwszym trymestrze i niestety nie znamy powodu :-( , w tej ciąży też od początku biorę Duphaston i na początku miałam nospe.Teraz Nospe już odstawiłam a Duphaston mam przyjmować nadal.
Wierzę że nam się uda !!!!!!!!!
Melanie dziękuję za ciepłe słowa.

co ladnego sobie kupilas? ;-) :laugh2:

ja tak srednio sypiam, co chwile sie przebudzam, bo niewygodnie mi na jednym boku i przewracam sie na drugi...po czym znowu ten bok zaczyna mnie bolec i znowu przewrotka na drugi...i tak cala noc :sick:

A kupilam sobie torebke,kolczyki,spodniczke ,rajstopki,sweterek dla mojego mezusie i koszule, bombki i jakies smakolyki dla mezusia(lubi slodkosci)Jednym slowem zaszalalam:-) :-) :-) :-) :-)

A ze spaniem to tez wierce sie cla noc ,z boku na bok i tak caly czas.Jakos jak spie na prosto boli mnie dol brzucha wiec raczej tego unikam, ale do konca juz niedlugo a wtedy tez snu nie bedziemy mialy:tak:

reklama
Do góry