reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

O wszystkim i o niczym, czyli jak dobrze być w ciąży :)

Juz mi przechodzi , synus mni dzisiaj taks kopal ,ze brzuch mis ie s na wszytskie strony ruszal.Chyba wpierdziel mamie spuscil ze te humorki.Rozsmieszylo mnie to i odgonilo troche dolka.:tak: :tak: :tak:

Wiesz tigger ja niby wszystko to wiem ,ciesze sie jak cholera ale mimo wszystko co s mnie dopadlo. to chyba hormony szaleja:tak: :tak:

reklama
a wiesz, ze mi sie tez czasami tak wydaje, ze mnie dziecko karci?:-)jak sie schylam, albo podnosze cos ciezkiego, albo ogolnie sie wysilam to kopie mnie jak szalona:-)biore to za znak protestu z jej strony i mam wymowke, ze nic nie powinnam robic:-D

ja chyba tez na kolderce, poduszce i ochraniaczu pozostane... :-p
choc w glowie maci mi jeszcze troszke baldachim, ale o tym napisalam we wlasciwym watku - wyprawka :happy:

miloku, taka rozradowana dziewczyna a taki smutny dzisiaj nastroj..nieladnie....a fe :no:

;-) ;-) ;-)

na pewno hustawka nastrojow cie dopadla, przejdzie wkrotce :-p

a stop to ja juz od dawna nie widze swoich...brzuszek przyslonil mi je ponad dobry miesiac temu juz..wiec sie tak nie przejmuj :laugh2:

tigger, ja jeszcze jakis czas temu tak mialam, ze musialam niezle sie nagimnastykowac, zeby ktos widzial moj ciazowy brzuszek :-p teraz juz nie mam takiego problemu - widac go spod kazdej bluzki, kazdego swetra, nawet jak sa luzne...co mnie bardzo cieszy :tak: :laugh2:

moje dziecko to ewenemet jesli chodzi o nocne dojadanie :eek:
inna wrzesniowka ma córcie, która od urodzenia przesypia w nocy 13 godzin :eek:

a co dostosowywania to sie niebawem przekonasz, ze nie dostosujesz dziecka do siebie, to Ty będziesz musiała sie dostosować do dziecka :eek::tak::-D

Ja juz probowalam wszystkie polecane metody na zakonczenie nocnego dojadania

chcialam dostosowac dziecko...
no i wynik jest taki, ze sama sie dostosowalam :wściekła/y:;-)

reklama
Do góry