reklama
monikasia
Fanka BB :)
Ja kazde "plamienie" uwazam za niebezpieczne
Chce jeszcze dodac, ze moja kolezanka do 6tego mca niewiedziala, ze jest w ciazy...szok, prawda?
Ale tak bylo.
Malo tego - ciezko pracowala fizycznie i miala okres, tak, tak...
A , ze czesto raz chudla raz tyla tak wiec...
Naszczescie dzidzius urodzil sie zdrowy i w maju skonczy 2 latka
Ja jestem przewrazliwiona, bo sama poronilam w zeszlym roku, tak wiec rozumiesz...
Pozdrawiam

Chce jeszcze dodac, ze moja kolezanka do 6tego mca niewiedziala, ze jest w ciazy...szok, prawda?
Malo tego - ciezko pracowala fizycznie i miala okres, tak, tak...
A , ze czesto raz chudla raz tyla tak wiec...
Naszczescie dzidzius urodzil sie zdrowy i w maju skonczy 2 latka
Ja jestem przewrazliwiona, bo sama poronilam w zeszlym roku, tak wiec rozumiesz...
Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
maluszek2012
Idz do lekarza. Ja pewnego dnia tez dostalam okres,taki słaby był i każdy mi mowil ze mam sie nie martwic bo sie zdarzaja plamienia jak i okres w ciąży. Niestety u mnie w 3 miesiacu ciąży skończyło sie to ciąża obumarła...
monikasia
Ja z corcia mialam plamienia i tak sie wystraszylam, ze hej. Okazaly sie niegrozne. W trzeciej ciazy jednak niestety stracilam dzidzie w 11tyg. Okazalo sie, ze serduszko sie nierozwijalo i od 2 tyg malenstwo niezylo...
Przepraszam, niechce Cie straszyc...naprawde.
Lepiej to skonsultowac z ginem.
Przepraszam, niechce Cie straszyc...naprawde.
Lepiej to skonsultowac z ginem.
myszka2829
ja czegos tu nie rozumiem sorry, tytul brzmi obawa o ciaze... to samo za siebie mowi LEKARZ ALBO SZPITAL a nie forum... i pytanie czy ktoras tez tak miala...
I
inna_a
Gość
ja bym wybrała się do szpitala lub gina, ja byłam w ciąży 4 razy i poroniłam 3 razy każde plamienie było alarmem dla mnie i odrazu jechałam w tych 3 ciążach do szpitala krwawienie oznaczało poronienie, a w 4 ciąży też miałam plamienia i nic się nie działo, ale oczywiście pędęm jechałam do szpitala to sprawdzić, bo bałam się, że to kolejna strata. Nie zastanawiaj się nie ma nad czym każde plamienia i krwawienia nie można lekceważyć nie pisz na forum tylko szmigaj jak najszybciej to sprawdzić i daj znać...
toxicstar
Zdarza się okres w ciąży, ale ja bym się bała. Dwa razy zlekceważyłam i poroniłam, myślalam, że jest wszystko ok bo nic mi w sumie nie było. Dopiero za 3 razem uważałam już bo się bałam. Nie ryzykuj, leć do lekarza albo do szpitala!
monikasia
Tysia i jak sie czujesz? Daj znac

reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Gdybym zauważyła plamienie natychmiast była bym w szpitalu lub u lekarza,nie rozumiem jak można siedzieć i czekać
Daj znać jak się czujesz
Daj znać jak się czujesz